This is Mika

10.01.2019 12:17 3min luku 10

Kimppu Nyyssis Puhuu!! -jaksoja!

Moikka!

Olisko aika jälleen pistää uusi blogipäivitys tulille? Jep, näitähän on tullut vuosien varrella melkoinen kasa. 2405 blogipäivitystä vuodesta 2006 alkaen. 13 vuotta on minun blogini ollut pystyssä ja saman verran vuosia on tullut YouTube -kanavallenikin. Se on mielestäni melkoisen pitkä aika jaksaa puskea näitä omia höpinöitäni ja videoitani ulos.

Viime viikolla jubailtiin PT Vatasen kanssa salilla tuosta blogitoiminnasta ja itse pohdin blogini lopettamista, onhan tässä jo melkoisen kauan painettu. Jooelillakin oli jossain vaiheessa blogi pystyssä, kun se noin 10 vuotta sitten oli kovin suosittua. Nykyisinhän blogit ovat kokeneet kaikkialla rajun inflaation. Niitä ei lueta enää niin paljon ja siksi moni sellaisen jättää sikseen. On varmasti turhauttavaa kirjoittaa tyhjille seinille. Uskoisin, että kaikenlainen livestriimaaminen eri sosiaalisen median yhteisöissä syö sitä perinteistä bloggaamista. Ihmiset ovat tottuneet saamaan vastauksia välittömästi omiin kysymyksiin. Ei tavallaan ole kärsivällisyyttä enää odottaa kysymykseensä vastausta paria päivää, kun bloggaaja vastaa viiveellä.

Tosiaan pohdittiin Vatasen kanssa blogimaailman inflaatiota ja esim vähäistä kommentointi ratea, mikä on havaittavissa kaikkialla. Hänen mielestään minun ei missään nimessä kannata lopettaa bloggaamista. Jooel muisteli, että minun blogi taisi olla se ihan ensimmäinen tai ainakin ensimmäisiä tällä kehonrakennus/fitness -kategoriassa, joka saatiin pystyyn. Hyvin harva vielä näinkin aktiivisesti kuin minä, on päivitellyt blogia ja kertonut omasta elämästään, jakanut tietoa. 2405 blogikirjoitusta on PALJON!!! Siellä on muutaman kirjan verran tekstiä.

Sen verran pitkään tässä ollaan tätä blogia kirjoitettu ja jaettu omaa elämää niiden lukijoiden kanssa, jotka yhä jaksaa käydä lukasemassa mun turinoita, etten ihan vielä viitsi lyödä hanskoja tiskiin ja lopettaa tätä ”projektia”, joka alkoi 13 vuotta sitten. Vielä on itselläni sen verran vielä sanottavaa ja annettavaa treenin ja ravitsemuksen saralla, että tuntuu tämän blogin pitäminen toistaiseksi vielä ihan järkeenkäyvältä asialta. Mennään päivä kerrallaan eteenpäin.

Nyt valmennuskuvioiden mukaan tultua, on ihmiset paljon laitellut mulle sähköpostia ja tietenkin tilailleet minulta näitä valmispaketteja. Se kertoo, että seuraajia yhä löytyy, mutta tavallaan tämä toiminta on vain kokenut eräänlaisen metamorfoosin. Nykyään ollaan enemmän muiden kanavien kautta yhteydessä ja blogi on eräänlainen portaali ja sivusto, josta saatetaan hakea yhteystietoja, tarjouksia, informaatiota jne. Se ei palvele enää ikään kuin keskustelupaikkana, nämä keskustelut ovat siirtyneet toisaalle.


WHEY-80 11,90€ / kg

Muista, että hurjan halpa proteiinitarjous on vielä pari päivää voimassa, eli 13.1 asti voit tilata tuota Wheytä  superedukkaaseen hintaa!

Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa roheiinit.


Nyyssis Puhuu!!

Näitä Nyyssis Puhuu!! -jaksoja on ilmestynyt nyt pitkästä aikaa muutamia. Laitetaan tännekin kimppu näitä jaksoja, joita voit sitten kuunnella vaikka muiden askareiden ohella. Siellä on paljon treenaamiseen ja ravitsemukseen liittyviä keskusteluita, joista varmasti voit saada itsellesi vinkkejä.


Noita Yakuzan törkeen siistejä paitoja, joita käytän itsekin paljon, saat tilattua Distrubilta! (supernopea toimitus)

Klikkaa kuvaa alla ja tsekkaa Yakuzat!

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.