This is Mika

29.06.2017 20:58 2min luku 2

Tilaa Nyyssis -kanava! Vihdoin se on mahdollista!

Moikka!

Jokunen teistä varmaan jo tietääkin, mutta kerrotaan tässä vielä erikseen, että Twitch lisäsi eilen kaikille affiliate -striimaajille Sub -nappulan. Eli toisin sanoen affiliate -käyttäjien kanavia voi tästä eteenpäin tilata itselleen. Minä myös sain tuon ”Tilaa” -napin ”<3 Seuraa” napin viereen, kuten kuvassa alla näkyy:

Tilaukset ovat siis käytössä ja nyt sinäkin voit tilata Nyyssis -kanavan www.twitch.tv/nyyssis $4,99/kk ja olla mukana seuraamassa livelähetyksiäni. Tilaaminen on toki täysin vapaaehtoista ja voit ilman tilaamistakin olla mukana chatissa. Tilaamalla kanavan kuitenkin osoitat tukevasi kanavaa ja minua sekä pääset tietenkin Subbaajien Hall of Fameen! 😀 BOOM!! 😀

Hyvin usein kanavalla keskustellaan treenaamisesta ja ravitsemuksesta. Annan paljon neuvoja ja vastailen henkilökohtaisesti lähetyksissäni ihmisten kysymyksiin. Laita notificationsit päälle, niin saat aina ilmoituksen kännykkääsi, kun olen LIVEssä. Kannattaa siis laittaa seurantaan ja tilaukseen kanava, sillä saat varmasti vastauksia omiin kysymyksiisi (jos vain oma tietotaitoni riittää siihen).

Kanavalla jubaillaan myös ihan tuikitavallisistakin asioista, kuten leffoista, musiikista, peleistä yms ja on ihan pakko sanoa, että kanavallani aktiivisesti juttelevat tyypit ovat erittäin fiksuja ja mukavia ihmisiä. Jos minä en tiedä vastausta johonkin kysymykseen, niin takuuvarmasti saat vastauksen joltain toiselta. Minulla on tällä hetkellä yli 1700 seuraajaa ja seuraajamäärä kasvaa koko ajan. Yhteisö on huumorintajuinen ja positiivisella energialla latautunut joukko peroonallisia ja fiksuja ihmisiä. Chatissa on siis hyvä ja reilu henki, ja jos jotain asiatonta siellä esiintyy, tällaiset poistetaan chatista välittömästi.

Pääasiallisesti teen kanavallani suoraa talkshowta tyyliin Q&A, mutta välillä tulee myös pelailtua. Esim huomenna aamupäivästä pistän taas pelit tulille ja sitä showta saa myös tulla katsomaan ja kommentoimaan. Olen siis äärimmäisen paska pelaamaan ja pelaan PS4 Prolla lähinnä Open World -pelejä ja tuskailen, kun en vaan osaa. 😀 Koitan myös samalla osallistua chattiin, mutta en ihan niin aktiivisesti kuin talkshowssa. Välillä saattanee olla naposteltavaa ja virvokkeitakin mukana, joten meno on hulvatonta.

Tule siis messiin Twitchin maailmaan ja seuraa mitä siellä tapahtuu!

***

Äläkä nyt unohda Monsteridiiliä!! Se on enää vain tämän illan ja huomisen käytössä. Klikkaa kuvaa alla ja osta väh 100€, niin saat 30€ alennusta kokonaishinnasta. Jo alennetutkin tuotteet käy, kunhan saat sen 100€ kasaan! Käytä kassalla koodia: BOOOM30

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.