This is Mika

08.12.2012 11:29 1min luku 58

Gymlog 34 - 15 minuutin olkapäät

Moi!

Eilen olikin aika hektinen päivä. Yle kuvasi kuningaskuluttajaan jakson luomumunien kimppatilauksesta. Jaksossa seurataan munien matkaa Lappeenrannasta luomufarmilta Helsinkiin Mayorsille, jossa jengi tulee hakemaan omat munansa pois. Samalla vähän haastatellaan Perus-Pertti-Bodaria (se olin sit niinku mä), miksi esim juuri kehonrakentajat syövät niin paljon munia?  Toivottavasti en antanut itsestäni ihan ASS-kuvaa? 🙂 Kuningaskuluttajan luomumuna-jakso tulee ulos 15.tammikuuta ykköseltä. Muistakaa tsekata jakso niin saadaan kaikki nauraa sitten ihan huolella, kuinka Nyyssölä taas kerran nolaa itsensä.

Nolaamistahan tapahtuu joka Gymlog-jaksossa, joten siinä ei mitään uutta. Tällä kertaa nolausjaksossa on vuorossa 15 minuutin olkapäät. Ihan yhtä helvettiä oli kuvata tuo jakso. Forkut lopetti yhteistyönsä jo vipareissa ja pystysoutu 33 kilon tangolla oli sellaista säätämistä. Nyt täytyy sanoa jälkifiiliksistä, että pahiten kipeenä ovat epäkkäät, sitten tulevat olkapäät. Mulla ottaa aina noi trapsit hittiä vaikkei niillä pitäisikään niin paljon nostaa, kun kyseessä oli olkapäätreeni. En vain voi sille mitään, että ne aktivoituvat niin voimakkaasti.

Tänään muuten olen itäkeskuksen Fitnesstukun myymälässä jakamassa nimmareita klo 12-14 välisenä aikana. Jakavat siellä 50 ensimmäiselle Body-lehden kisanumeron, jossa meikä kannessa. Sen saa halutessaan minun nimmmarilla. 🙂 Tervetuloa vaan kaikki moikkaamaan!

-Mika

Kommentit (58)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.