This is Mika

04.09.2014 09:10 3min luku 45

This is it!

Good morning Finland!
Eilinen oli uskomatoman pitkä mutta samalla todella antoisa päivä. Palataan siihen aivan kohta. Ensiksi lähdetään liikkeelle jostain toisesta todella siististä jutusta.
Hold your horses, kaikki blogini lukijat. Moni varmasti vielä muistaa ne ihkut hetket, kun meikä aikoinaan järkkäili teille rakkaat lukijat kaikenmoisia tarjouksia Fitnesstukulta? Hommahan meni käytännössä niin, että blogini lukijat klikkailivat itsensä bannerin kautta Fitnesstukun sivuille ja täyttivät etusivun vasemmassa alalaidassa olevaan tarjouskoodilaatikkoon antamani koodin. Tällä koodilla sitten lukijani saivat eksklusiivisia alennuksia milloin mistäkin tuotteesta!
Ja nyt tulee se pommi!
Mulla on teille rakkaat blogini lukijat järkätty megaluokan eksklusiivinen tarjous!! Octane nimittäin irtoaa sellaiseen tarjoushintaan, jota ei ole Suomessa koskaan aikasemmin nähty!
Nyyssis tarjous
NYYSSIS -koodilla saat todellakin Octanen hintaan 24,50€!! Mene siis BANNERIN kautta tukun sivuille, kirjoita tarjouskoodi NYYSSIS koodilaatikkoon vasemmalla alhaalla ja tilaa itsellesi Octane huikean halpaan hintaan! TARJOUS VOIMASSA 17.9 SAAKKA!
Tätä äärimmäisen toimivaa intraa ei todellakaan saa mistään muualta näin halvalla, joten nyt jos koskaan tämä tarjous kannattaa hyödyntää. Ja todellakin, tämä tarjous on vain ja ainoastaan teille blogini lukijoille, tätä ei nimittäin mainosteta missään muualla. Kukaan muu ei tästä tiedä, jollei blogiani lue.
Miksi?
Siksi koska välitän lukijoistani. Haluan antaa teille kaikille takaisin samaa hyvää fiilistä ja oloa, mitä te annatte minulle, kun käytätte banneriani, tilaatte lisäravinteita, kommentoitte blogiposteihini, seuraatte dieettejäni, uraani, arkeani täällä blogissa!! Te olette pitkälti se syy, että jaksan tätä blogiani kirjoittaa niin ahkerasti ja panostaa tähän lajiin kaikkeni! 😀 <3
Sitten siirrytään tuohon eiliseen päivään!
Ollaan duunaamassa teille lukijoille jotain megasiistiä proggista ystäväni Jouni ”Jones-Bones” Lehtosen kanssa ja eilinen päivä sitten ”hieman” venähti sen tiimoilta sinne ilta myöhäseen.
Proggiksen pyörteissä:
mikajajonesbones
Heräilin eilen siinä kolmen pintaan, vetelin perus munakkaan pekonilla ja kasasin kylmälaukkuni täyteen päivän safkoja. Viideksi duuniin ja siellä odotti sellaiset iloiset 8 tuntia touhua ja tohinaa. Siitä sitten suoraan Myyrmäen juna-asemalle venailemaan, kun Jones-Bones pörähti kahden pintaan mestoille.
Vetäsin siinä odotellessa pitakebukin huiviin, kun rupes jo nälkäkin kurnimaan. Ei muuta ku meille ja kahvit tulille. Sumppien kera aloiteltiin projektia ja palaveerattiin sellainen tunti. Puol neljä oltiin jumpilla Myyrin Kuntokeskuksessa ja siellä vierähtikin kaiken kaikkiaan reilut kolme tuntia. Takas himaan seiskaksi ja hommat jatkuivatkin vielä 21:00 asti ennen kuin päästiin lähtemään.
Jones-Bones ja minä autossa:
mikajajonesbones2
Heitin Jones-Bonesin kotiinsa Järvenpäähän ja ajelin hissukseen takas himaan (mäkkärin kautta tietenkin). Kello oli 22:30 kun kodin ovi sulkeutui takanani. Pitkä ja antoisa päivä oli takanapäin. Ei muuta ku Elysium pyörimään ja syöpöttelemään paria pekoniburgeria. Mies sammui ehkä noin 5 minsaa syömisten jälkeen.
Projektista sen verran, että se tulee olemaan jotain ihan mega coolia shittiä!! Toistaseksi en kerro enempää. Olkaa menossa mukana niin piakkoin pukkaa ulos pientä teaseria!! 😀

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.