This is Mika

20.09.2017 20:52 3min luku 0

Team M&M feat. Jooel PT Vatanen - TÄTÄ ON ODOTETTU!

Moikka!

Nyt pamahtaa kovaa settiä. Tiistaina käännettiin nimittäin aamuvarhaisella Maikkelin äkäinen Audi S3 kohti Porvoota ja tarkoituksena oli PT Vatasen kuntosalilla tuhota olkapäät totaalisesti. Saimme itse salin omistajan, Jooelin mukaan treeneihin ja luonnollisesti kuvattiin koko keissi. Alkuun pientä rupattelua, kyseltiin kuulumisia ja sitten vaan treenin kimppuun.

Mike oli laatinut pirullisia liikkeitä meidän pään menoksi. Alkuun ”lämpättiin” tukkipunnerruskoneella. 15 toistoilla menin itse ja Jooel korotteli siellä 20kg korotuksilla niin, että kaksi vikaa sarjaa tais olla 80kg(+30kg kelkka), jolla meni 10 toistoa ja 100kg (+30kg kelkka), jossa 5 toistoa. En ole vähään aikaan punnerrellut niin isoilla seisten, niin tekniikka oli heti hieman haussa.

Toka liike oli ilkeä pudotussetti viparikoneessa. Toistot menivät ekassa setissä: 10+20+30 ja painoja pudotettiin joka sarjalla. Toinen pudotus meni toisin päin. Toistot: 30+20+10, mutta tällä kertaa nostettiin painoja joka sarjalla.

Kolmas liike oli viparit istuen ja seisten pudottaen painoa ja lisäten x2 toistoa. 4 kierrosta. Itselläni oli käytössä 12kg ja 7kg kässärit.

Sarjat:

  • 10 toistoa + 20 toistoa
  • 7 toistoa + 14 toistoa
  • 7 toistoa + 14 toistoa
  • 7 toistoa + 14 toistoa

Aivan loppuun tehtiin hassu askeltaminen, jonka yhteydessä tehtiin vipareita vuorotahtiin. Eteen vuorotahtiin, sivuille tasatahtiin ja lopuksi pystysoutu tasatahtin.

Treenin jälkeen yhteiskuvaa

Kaiken kaikkiaan erittäin hapokas setti ja hieman siihen alkuun sai vähän isommalla painollakin punnerrella. Tykkäsin kovasti ja treeni pysyi intensiteetiltään mukavan tiiviinä. Saan tosi helposti kovan pumpin olkapäihin ja se toisinaan tekee kipeää ja lamaannuttaa hieman liikeratoja ja liikkuvuutta. Nyt oikea olkapää vähän vihotteli ja jumitti, mutta muuten homma sujui tosi hyvin.

Tässä tuo treenivideo, BOOM!!

Matkalla salille tehtiin pieni Q&A autossa ja siitä on myös taltio nyt julkaistu YouTubeen. Olkaa hyvät!

***

Ja ystävät rakkaat! Huomio huomio!

Ethän unohda aivan huikeita tarjouksia, mitä on juuri nyt tukulla käynnissä 10 vuotis juhlan kunniaksi? Supermass Nutritionin laadukkaat tuotteet tarjouksessa. Star Nutritionilla sama homma. Sieltä löytyy nyt juuri niitä lisäravinteita, joita itsekin käytän jatkuvasti, Octanea, Creatine Monohydraattia, Pre-, Intra- (2 yhden hinnalla), Afterzonea, Vahvaa Inzanea boosterina, Starilta EAA, DAA ja ultimate BCAA. L-glutamine jne.

Klikkaile kuvia tuosta alta!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.