This is Mika

09.04.2012 04:07 2min luku 24

The Rock on kova kuin kivi!

Huomenta

Taas aamu ja uusi päivä. Kisaviikko alkoi monella viimeistelyjen merkeissä. Bodarit tyhjentelevät ja tankkailevat ja tekevät viimeisiä hienosäätöjä kohti lauantaisia kisoja. Fitnesskissat korjailevat bikineitään ja opettelevat kävelemään korkokenkien kanssa ilman nilkkojen muljahtelua… 😉 Paskassa kunnossa olevat hikoilevat vielä juoksumatolla hädissään.. 😀 Mutta ne jotka ovat dieettinsä vetäneet ilman pullaa ja munkkia ovat nyt into piukeana! Vika viikko on aina siisti  viikko kisamielessä, sillä se kuvastaa että kohta kaikki se rääkki on pian ohi. Tsemppiä kaikille kevään kisaajille! Konsalla nähdään!

Omat treenit menneet kivasti eteenpäin ja tuo olkapääkin on ehkä asteen verran vähemmän kipeä. Tai sitten kuvittelen vain? 🙂

Aerobisia en yhä tee lainkaan vaan säästelen niitä sitten itse dieetille joka alkaa (virallisesti) kesäkuun lopulla. Kyllä, tässä on siis yhä vakavasti tarkoitus nousta syksyn karkeloihin mukaan. Alle 80 kilon sarjassa pitäisi esiintyä…  Paino pyörii tällä hetkellä koko ajan siinä 80-83 kilon paikkeilla, mutta toivoisin nyt kuitenkin pientä kiristymistä tapahtuvan, koska sitten se itse dieetti olisi niin paljon helpompi.

Eilistä kondista:

Dwayne Johnssonista on netissä levinnyt hurjia kuvia miehen uudesta kondiksesta! On muuten aika tykissä kunnossa The Rock! Mies on saanut varmaankin  baut 5-10 kiloa lihasta lisää ja kiristynyt huomattavasti sitten viime näkemän. Rockihan voisi melkein hypätä keholavoille tuossa kunnossa. Mitähän leffaa varten ukko on kuntonsa hankkinut vai onko vaan ihan omaksi ilokseen? Ihan sama mikä on syy, mutta todella komeelta näyttää!

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.