This is Mika

06.03.2020 18:27 3min luku 0

Olkapäätreenit Fitnessmimmien Hannan ja Jannin kanssa!

Boom Beibeee!

Eilen käväistiin heittämässä kimppatreenit Fitnessmimmien Hannan ja Jannin kanssa. Hanna on kisannut menestyksekkäästi Bikini Fitnessissä PCA -liitossa ja otti esimerkiksi viime vuonna PCA Benelux Open -kisan Overallin. Janni puolestaan on vuoden 2018 nuorten Bodyfitness mestari sekä EM pronssimitalisti, joten näitä kahta on lupa rääkätä KOVAA! Molemmat mimmit ovat periksiantamattomia fitnessurheilijoita ja asenne tekemiseen on korkealla.

***

***

Olkapäät oli vuorossa ja ekana tehtiin 4 liikkeen ”giant-setti” tai ”quadruple-setti” (ihan miten sen haluaa sanoa). Eli liikkeitä oli siis neljä ja ne tehtiin kaikki putkeen. Smithissä punnerrettiin pariin otteeseen, tehtiin välissä viparikoneella vipareita ja loppuun käsipainoilla etuviparit. Huh! Siinä tuli toistoja kelpo määrä, eikä painojenkaan suhteen himmailtu.

2 lämppärikiekkaa, 3 kierrosta työsarjoja:

  1. Pystypunnerrus Smithissä 15 toistoa (iso paino)
  2. Viparit koneessa 20 toistoa
  3. Pystypunnerrus Smithissä 15 toistoa (pienempi paino)
  4. Etuviparit kässäreillä 10 toistoa per käsi vuorotahtiin

Hanna tekee tiukkaa etuviparisarjaa ja meikä laskee toistoja taka-alalla

Apuliikkeet olivat naruveto takaolkapäille ristikkäistaljassa 3 sarjaa, 30 toistoa sekä Viparikombo kässäreillä 3 sarjaa, 10 toistoa. Nämä apuliikkeet olivat olkapäille lähinnä sellaisia kivoja loppuhapotuksia, joilla viimeisteltiin lihakset valmiiksi. Periaatteessa tuollaiset massiiviset liikekokonaisuudet, mitä alkuun tehtiin, toimivat hyvin sellaisenaan, eikä siihen päälle ole välttämätöntä tehdä muuta. Tietysti se edellyttää, että setit tehdään kovaa ja loppuun asti. Jos esim olisimme tehneet vielä pari kierrosta tuota ensimmäistä liikekokonaisuutta, olisi tyytyväisenä voinut poistua kotiin olat sykkien. Nyt kuitenkin tehtiin kolme kovaa kiekkaa ja siihen päälle parit hapottavat apuliikkeet. BÄM, valmis!

Janni hapottelee olkia viparikombolla

Vaikka intensiteetti on kova tällaisessa volyymipainotteisessa treenissä, ei painojen osalta menty kuitenkaan ihan minimeissä. Pyrin suunnittelemaan liikesarjat niin, että ensimmäisestä liikkeestä otetaan kovimmat paukut irti mahdollisimman isolla painolla, sen jälkeen hapotusta jollain toisella liikesuunnalla ja sitten takaisin ekaan liikkeeseen. Tässä kohtaa pudotetaankin kuormaa reilusti, jolloin voidaan jälleen puskea riittävä määrä toistoja. Lopuksi homman viimeistelee sellainen liike, jossa voi käyttää kropan liike-energiaa hyväksi ja tarvittaessa mekaanisesti keventää liikettä. Tällainen lähestymistapa toimii todella hyvin lihaksen kasvatuksessa.

Meikä edellä ja Janni perässä… Vauhdista ei ollut puutetta, kun lennosta pompittiin laitteesta toiseen!

Tässä vielä tuo video!


Viimeisiä päiviä vetelee tuo Octane-tarjous! 

Pistä klikaten kuvaa ja poista omasi, ennen kuin poistuu diilit! Äläkä unohda, että tämän viikon ajan on ilmaiset toimituksetkin vielä, kun tilaus on yli 9,90€.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.