This is Mika

21.11.2016 14:12 8min luku 6

Lomat takana ja arki edessä (kasa lomakuvia mukana)

Moikkelis koikkelis.

Kyllä nyt masentaa ilkeästi. Lauantaina palailtu Teneriffalta ja voi veljet miten lämmintä siellä oli. Aivan mahtavat kelit, +26 astetta varjossa lähes joka päivä.

Majailtiin Jardines De Nivaria nimisessä hotlassa. Oikein mukava ja rauhallinen hotelli. Ehkä vähän iäkkäämpää väkeä siellä, eli lähinnä kuudenkympin ja kuoleman väliltä asiakkaat. 😀 Eipä siinä mitään, hiljaista oli hotellilla, mikä sinänsä kivaa, kun ei olla aamuun asti bilettäjiä muutenkaan. Sellaisessa mestassa missä mölytään joka yö aamun pikkutunneille, ei välttiksenä ole se paras mesta hermolepoon.

Aamiainen järjestettiin näissä puitteissa

snapseed

Hienon näköinen päärakennus hotellin sisäpihalta katsottuna.

snapseed-1

Huone oli merelle päin (ks kartan yläreunan merkintä), aivan kävelykadun edessä, joka oli täynnä elämää. Parvekkeelta käsin oli kiva seurata ravintoloiden sisäänheittäjiä puuhissaan ja ihmisten rentoa menoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellin sisäpiha oli aivan fantastisen kaunis isoine altaineen ja kasvillisuuksineen. Oli banaani- ja appelsiinipuita ja kauniita kukkia joka puolella.

img_4441

Kivien ja istutusten seassa asusteli upean näköisiä liskoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellin sali oli pelkistetyn oloinen mutta kyllä siellä treenit sai treenattua joten kuten. Ollaan siis treenattu heikkotasoisemmassakin hotellin kuntosalissa. Laitteet oli luokkaa 80-luku, mutta hauskaa oli silti.

img_4568 img_4649 img_4650

Hyvin lohkeili reidet reissulla. (nestehukkaa?)

img_4661

Nyt kun Luc Besson on työstämässä Valerianista elokuvaa, onhan sitä pysyttävä teemassa ja luettava viimeisimmät Avaruusagentti Valerianin seikkailut -albumit. Partsilla oli mukavan rauhallista kylmän oluen kera.

img_4479

Uima-altailla chillailua

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15123380_10209178253427863_7872378394499865132_o

Etäällä (ks kuva alla) näkyy Playa de la Americas. Mielestäni vähän sotkuinen mesta verrattuna Costa Adejeen. Americas tuntui enemmänkin sellaiselta englanitlaisten ryyppäysmestalta, klassiselta turistirysältä.

Kävelykatu kulki läpi Costa Adejen ja hyvin kyllä maisema muuttuu kauniiksi, tultaessa Adejeen päin.

Näkymä etelään, kohti Americasia. Kaunis kävelykatu kulkee mutkitellen rannan tuntumassa. Paljon pieniä ja isompia ravintoloita, pikku krääsäkauppoja ja tapasbaareja/oluttupia.

img_4480

Tässä kuva rantakadun toiselta laidalta, näkymänä Costa Adeje

15052018_10209148597486483_713511494_o

Tässä ollaan jo hyvän matkaa Americasin puolella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syötiin erittäin hyviä ruokia aivan hotellin alapuolella sijaitsevassa Tony Roma’s -ravintolassa. Tässä menossa Santa Fé -kanasalaatti.

img_4481

Huikean harkullisia baby back -ribsejä sai myös Tony Roma’sista, jota voin todellakin suositella, jos eksyt mestoille. Ja toki kylmää olutta, jolla sai ribsien suorastaan tippuvat lihat huuhdeltua kurkusta alas.

img_4657

Rantakadun cocktail-baarissa hieman ennen auringonlaskua.

img_4468

Enbassyssa syömässä. Sangria on Teneriffalla hyvin yleinen ruokajuoma ja se maistuu jokaisessa paikassa vähän erilaiselta. Ehkä maailman muokatuin resepti siinä ja jokaisella on oma tapansa valmistaa sitä?

img_4532

Tulopäivänä oltiin niin ajoissa hotlalla, että saimme pari tuntia odotella huoneen valmistumista. Eipä se tosin haitannut, kun hotellin allasbaari oli auki.

img_4446

Oli tuolla krääsäkauppojen lisäksi ihan huipputasoisia merkkiliikkeitä pullollaan olevia ostoskeskuksiakin. 

snapseed-2

Reissu oli kaikin puolin mukava. Otin siis todella iisisti, en edes sählöpostiani tarkistanut, kuin kerran. 🙂 Näitä kuvia tuli laiteltua Instagrammiin ja vähän fiilisteltyä siellä. Muuten olin melkoisen hyvin lomalla myös sosiaalisesta mediasta. Tämä oli ehkä pisin tauko myös blogistakin. Päätin, että kun yleensä olen aina päivittäin blogissa ja kirjoitan päivityksiä,vastailen viesteihin, niin ehkä sieltäkin on joskus (10 vuotta putkeen blogia päivittäin) hyvä pitää lomaa? 😀

Nyt vain kohti arkea ja tietysti kirjan tekeminen jatkuu kovaa vauhtia. Kirjan kuvitusta ja valokuvien suunnittelua sekä treenioppaan kuvauksia on tiedossa piakkoin. Paljon on hommia, mutta kivaa hommaa siis kaiken kaikkiaan!

T. Mika

img_4524

***

Artikkeli aminohapoista Fitnesstukulla!

Käy ihmeessä lukemassa tuo minun kirjoittama juttu miten itse käytän aminohappoja päivän aikana ja treenin ympärillä. Olen näistä saanut ihan oikeasti erittäin paljon hyötyä ja uskallan sanoa, että palautuminen treenaamisesta on huomattavasti tehostunut, joka luonnollisesti mahdollistaa kovemman treenikierron ja intensiteetin ja tämähän korreloi suoraan kehitystä.

Klikkaa kuvaa alla ja lue!

tehokkaampaa

Esim tämä tuote on erittäin kovassa käytössä itselläni!

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan tuotteeseen!

eaastarnutrition

Jukan Project X on ollut melkoisen suosittu video, joka julkaistiin tuossa viime viikolla. Itse olin juuri reissussa, niin en päässyt puffaamaan tuota lainkaan. Nyt näin jälkikäteen katsottuna vasta, on pakko sanoa, että wau olipa hieno video!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.