This is Mika

30.04.2015 16:45 2min luku 24

Salamannopea

Moro moro!
Ja tän päivän teemana on jälleen uusi salamakampanja. Recovery Pro on siis 24 tunnin ajan tarjouksessa (alkanut tänään klo 11:00), -25% normihinnasta pois ja tämä diili päättyy siis huomenna 1.5 klo 11:00.
Eli ei muuta kun banneria laulamaan! Ole salamannopea!
recovery pro tarjouksessa
Löytyy tukun sivuilta muutakin nannaa. Annas kun kerron! 😀 Mutantin supertehokas kreatiiniyhdistelmä, jolla saat massaa takuuvarmasti lisää, on kuukauden diilissä. Kun ostat 2 purnukkaa, saat kolmannen kaupan päälle! Tää on mainio kauppa, suosittelen lämpimästi. Tuote on oikeasti todella tehokas.
creakong
Ai niin, Mutant Mass on myös -20% alennuksessa! Oli säkki sitten se 2,2kg tai 6,8kg, saat molemmista -20 pinnaa hinnasta pois! Jep, että sillai.
Ja sitten muihin aiheisiin. 
Tänään oli sitten jalkajumpat salilla. Kyykkäiltiin smithissä into piukeena. Nyt kun hiilarit ovat todella alhaalla, niin ei nestettäkään ole kehossa antamassa sitä suojaa, kroppa ikään kuin kuivuu. Tää aiheuttaa helposti meikäläiselle kaikenlaisia kramppeja ja mikä ilkeintä, lihakset ovat suuremmassa riskissä saada vaurioita. Noh, eiköhän oikea reiden sivu ottanut sitten vikassa sarjassa osumaa. Niskassa oli 185kiloa ja kymppi oli tarkoitus tehdä eikä tuo paino edes painanut mitään, mutta niinpä vaan kutosen vai oliko se seiskan kohdalla ritsahti reiden sivussa jotain.
Noh, eipä tuossa mitään. Koipi on nyt kipeä eikä sitä tohdi edes jännittää, saati kunnolla astua. Voltarenia vaan kehiin ja lepoa, kyllä se siitä paranee. Nää on aina näitä remppoja joita on tullut ennenkin dieeteillä. Pitänee olla vaan tosi varovainen, kun mennään VHH:lla. Pahin skenario tässä nyt olis, jos joku lihas hajois niin, että kisat jäis siihen.
Lauantaina pidetään Termiksen kanssa pikku Bros Night. Päivällä käydään sushilla ja illan ohjelmassa onkin sitten bissukkaa, Mortal Combat X:sää ja saunomista. Toisin sanoen chilliä menoa tiedossa. Tarkoitus siis tankkailla ja antaa keholle kuin mielelle lepoa. Näin se menee! 😀
Käväisin ostelemassa vähän etukäteen naposteltavia. 😉
brosnighteatanddrink

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.