This is Mika

03.08.2010 18:54 2min luku 0

Paluu arkeen

Moro.

Nyt on tilattu uutta NO-tehonlisääjää. Testimielessä tilasin, jotta voin kertoa rehellisesti mielipiteeni, toimiiko vai eikö toimi. Tuote on siis eNoxide. Tämä tehonlisääjä ainakin paperilla vaikuttaa lupaavalta, mutta katsotaan käytännössä.

260_enofi

Hyvän pumpin saaminen on tärkeää ja siksi metsästänkin sitä parasta tehonlisääjää, jotta treeneistä saataisiin kaikki irti, aina!

Tilasin myös Muscletechin Cell-Techin joka on myös tehonlisääjä/hiilihydraattilähde. Tätä 8 viikon kuuri ja katsotaan lähteekö kesäreput ja pikku läskiposket pois? Olen tästä tuotteesta kirjoittanutkin joskus aikaisemmin.

8203r_1

Leffoja:

Kattelin muuten pari hyvää leffaa sunnuntain ratoksi. Sellaiset kuin The man from earth ja Mindcrimes.

The man from earth-elokuva on lähinnä keskusteluelokuva, joka tapahtuu yhdessä huoneessa, mutta miten mieletön ajatusleikki siinä syntyy ja katsoja on kuin naulattu koko leffan ajan. Suosittelen lämpimästi hieman ”monimutkaisempaa” elokuvaa, joka herättää kivasti ajatuksia.

Toinen eli Mindcrimes on espanjalainen leffa. Tämä ei kuitenkaan haittaa lainkaan vaan itseasiassa tekee elokuvasta huippuhyvän, varsinkin kun soppaan sekoitetaan hieman sci-fiä. Tämä on myös ovela leffa ja pitää jännityksessään katsojan.

Reenit:
Treenattu eka kerta loman jälkeen. Tein vähän kaikkea ja tunnustelin kroppaa. Kokeilin vähän pidempiä settejä rinnalle ja pistin vipuvarsivinopenkkiin 50kg molemmille puolille ja tein 10*10 suhteellisen lyhyillä palautuksilla. Ei ainakaan vielä ole lihakset kipeät, mutta yleensä lihaskipu tuleekin noin puolentoista päivän viiveellä. Jaloille tein esiväsytystä reiden ojennuksilla ja maaten koukistuksilla. Sitten tein prässiä 280kg 5*20 (vikassa sarjassa tein vielä 10 ylimääräistä eli 30 toistoa yht.)

Ojentajia ja hauiksia tein suht kevyesti ja loppuun vatsoja. Sellainen kevyehkö jumppa, josta on hyvä lähteä kiristämään tahtia ja koventamaan niin painoja kuin volyymiakin.

On kuulemma luvattu loppu viikosta helteitä? Saas nähdä mitä ihmettä nämä ääriolosuhteet tuovat vielä tullessaan? Tämä on sitä pelättyä ilmastonmuutosta. Ai jai! 🙂

Ei muuta kuin jatketaan! 😀

IMG_2795tuned

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.