This is Mika

28.10.2011 10:06 3min luku 16

Teho- ja massapaketti ohjeineen!

No niin!

Lisäravinteita kehiin, kun kovat treenit vaativat veronsa. Pelkällä ruualla ei pötkitä pitkälle vaan urheilijan keho vaatii lisäravinteita kehittyäkseen.

Poimitaan vähän hyviä tarjouksia Fitnesstukun sivuilta. Käykää nyt nopeasti tilaamassa näitä, sillä kaikki tarjoukset eivät ole kovin pitkään voimassa.

Teho- ja massapaketti á la Mika Nyyssölä:

Cre-Alkalyn Creatine consentraatti! Viikonlopun supertarjouksessa.

Kre-Alkalyn on pH-arvon osalta kreatiinimuoto jonka pH arvo on 12 (alkalinen) jotta se ei hajoaisi elimistöön imeytyessä. Korkeammalla pH arvolla keho pystyy imeytymään suuremman kreatiinimäärän! Yksi kapselia Kre-Alkalynea vastaa 7,5 grammaa kreatiinimonohydraattia!

Edistyneen imeytymisen anisosta Kre-Alkalyn lisää huomattavasti elimistön kreatiinivarastoja ja maksimoi voimaa, lihaskasvua ja palautumista pienemmällä annoksella kuin tavallinen kreatiini. Alkalinen pH-arvo on myös terveellisempi vatsalle!

Annostus: Ota 1-2 kapselia 30 minuuttia ennen harjoitusta.

Törkeän halpa tarjous, 5 kiloa Whey-80 vain 49,90. Keho tarvitsee proteiinia. Lihakset tarvitsevat lisäproteiinia kasvaakseen. Lisää ravintoosi laadukasta ja hyvin imeytyvää proteiinilisää, jotta lihaksesi saavat riittävän määrän proteiinia. Ota pari desiä protskua veteen sekoitettuna välipaloiksi esim aamupäivällä ja iltasella! Saat heti melkein pari sataa grammaa lisää proteiinia ruokavalioosi.

Kovan treenin jälkeen on ehdottoman tärkeää, että elimistö saa välittömästi treenin jälkeen palautusjuoman. Ota kolme mitallista (n. 1,5dl) Gainer Prota heti treenin jälkeen, jotta katkaiset katabolisen tilan elimistössäsi ja proteiinisynteesi pääsee käyntiin. Tämä supertarjous sisältää vielä yhden ylimääräisen kilon Whey-80 yhteishintaan 36,90e!!

Ennen treeniä kunnon loaderi takaa, että treenit ovat tehokkaat ja ylität itsesi. Kaikki kipukynnyksen ylimenevät toistot ovat niitä lihasta kasvattavia toistoja. Mutant Mayhem takaa sen, että jaksat viedä sarjat loppuun ja jopa yli-inhimillisille tasoille! Mutant Mayhem PWO sekä T-paita 29,90e!!

Yhteenveto:

Teho- ja massapaketti hinta:

 • Kre-Alkalyn: 14,90
 • 5kg Whey-80: 49,90
 • Gainer Pro + 1kg Whey-80: 36,90e
 • Mutant Mayhem + T-paita: 29,90e

Yhteensä: 131,60e

Paketissa on siis järkyttävä määrä proteiinia eli 6 kiloa!! 4 kiloa Palauttavaa Gainer Prota, Super tehokasta Labradan Kre-Alkalyn kreatiinia sekä tykkiä loaderia!

Käyttöohjeet:

Malliehdotus:

 • aamiainen; esim puuroa, raejuustoa tai munakas, maitorahka…
 • Whey-80 1,5-2dl
 • lounas; 200g kanaa, lihaa, kalaa yms. 100g riisiä, pastaa tai 300g perunaa
 • välipala; maitorahka, purkki tonnikalaa tai ruisleipä ja 100g kalkkunaleikkelettä yms.
 • Kre-Alkalyn 2 kapselia 30 min ennen treeniä
 • Mutant Mayhem 1 kauha 30 min ennen treeniä

Treenit!

 • Gainer Pro 3 mitallista(1,5dl)
 • Illallinen; 150g kanaa, lihaa, kalaa, 50g riisiä, pastaa tai 150g perunaa
 • Whey-80 1,5dl-2dl
 • Iltapala; 6-munan munakas

Bannerin kautta pääset helpoimmin Fitnesstukun sivuille ja tilaamaan! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, joten hyödynnä se heti!

NO PAIN NO GAIN!!

-Mika

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.