This is Mika

11.07.2014 10:12 2min luku 30

Celsius

Moi
Tulee paljon kiskottua kaikenlaisia energiajuomia ja piristäviä boostereita jo siksikin, kun omat duunit ovat sen verran vaihtelevaa luokkaa työaikojen puolesta. Välillä ollaan liikenteessä jo neljän pintaan ja toisinaan valvotaan yömyöhään. Dieetilläkin tulee hyödynnettyä energiajuomia, kun useimmiten olo on vähintäänkin väsynyt.
Mulle tärkeimmät elementit energiajuomalle on maku ja se , ettei niissä ole turhia kaloreita. Suurin osa kaikista energiajuomista kaupan hyllyillä sisältää sokeria ja sehän ei käy dieetillä olevalle, eikä moni muukaan ravintotietoinen halua ylimääräistä sokeria lisätä turhaan ruokavalioon.
Ja se maku. Piru vieköön kun suurin osa energiajuomista maistuvat niin karmean makuisille. En kyllä tiedä mitä ihmettä niihin lisätään kun maistuvat jokaikinen samalta? Eikö energiajuoma tai boosteri voi olla tehokas ja samalla hyvän makuinen? Itseasiassa voi!
celsius
Celsius

Celsius on kaloreita polttava juoma, joka antaa energiasykäyksen. Kiihdyttämällä aineenvaihduntaa 12 % 3-4 tunnin ajan Celsius polttaa keskimäärin 100 kaloria. Voit selvästi kokea energian kiihtymisen kun juot Celsius-juomaa ennen treeniä, sillä juoma lisää myös tehoa.

Vuoden 2008 aikana tehtiin 10 viikon pituinen analyysi, jonka tarkoituksena oli mitata Celsiuksen teho treenin yhteydessä. Celsiusryhmän kestävyys oli 32 % parempi, lihasmassa 50 % runsaampi, kunto 62 % parempi kuin placeboryhmän. Celsiusryhmä poltti myös 92 % enemmän rasvaa kuin placeboryhmä.

Celsius-juomaa voi juoda milloin vain, ja se on terveellinen ja hyvänmakuinen sekä energiaa antava vaihtoehto. Vaikutus on tehokkain yhdistettynä terveellisen ruokavalioon ja säännölliseen harjoitteluun. Muihin juomiin verrattuna Celsius on terveellisempi vaihtoehto, sillä se sisältää ainoastaan luonnollisia aineksia. Juoma ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä säilytysaineita.

Celsius ei sisällä sokeria, fruktoosia eikä hiilihydraattia vaan sukraloosia, mikä mahdollistaa vakaan insuliinikäyrän. Celsiuksen Metaplus™ sisältämän seoksen kehittäminen kesti vuosia.

Seitsemän ihanaa ja raikasta makua: Viisi on hiilihapotettu ja kaksi ei.

Hiilihapotetut:

  • Cola
  • Lemon Lime
  • Orange
  • Wild Berry

Ilman hiilihappoa:

  • Strawberry Kiwi
  • Peach Mango

Tietoa: Älä ota Celsius-tuotetta tyhjään vatsaan. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei alle 12-vuotiaille. Ei lasten ulottuville. Älä juo yli 3 purkkia päivässä. Korkea kofeiinipitoisuus (56 mg/100 ml).

Itse olen nyt maistanut kahta eri makua, Appelsiini ja Wild Berry ja voin kertoa, että molemmat ovat törkeän hyvän makuisia, varsinkin Wild Berryyn jäin NIIN koukkuun. Raikkaita ja kevyesti hiilihapotettuja. Ilman hiilihappoja olevia makuja en ole vielä uskaltanut testata, mutta kokeiluun menee kyllä ehdottomasti Lemon Lime ja Cola. Tietty Cola sillä varauksella, että se nyt tuskin on lähelläkään Cokista maun puolesta…

Ja tehoista

Nämä ovat kieltämättä myös tehokkaita. Aamutuimaan nautittuna pistää kyllä silmät loistamaan ja piristää mahtavasti. Iltasella jos juo niin eipä tule uni simmuun. Suosittelen testaamaan, mutta varoituksen sana, näihin jää koukkuun!

Tukulta saa näitä Celsiuksia ihan lavoittain, eli banneri vaan laulamaan! Yhden lavan (24 tölkkiä) hinta on 61,90€.

picture

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.