This is Mika

25.07.2017 15:42 1min luku 2

Nyt saat proteiinia melkein ilmaiseksi - Mukana video: "Vekkulit Kokkelit" - Poselandin keittiössä

Moikka!

Proteiini on lihasten rakennusaine. Sitä ei pidä unohtaa koskaan. Vaikka nyt on kovasti puhuttu siitä, että proteiinin tarve ei ole niin valtava, kuin voitaisiin kuvitella, se ei tarkoita, ettetkö voisi lisäproteiinista hyötyä. Ajatellaan asiaa myös siltä kantilta, että laadukas ultrasuodatettu ja instantoitu heraproteiinikonsentraatti imeytyy todella tehokkaasti elimistöön ja saat huomattavan nopeasti lihakseen anabolisen tilan esim treenin jälkeen.

Heraproteiini on erinomainen ravintolisä monipuolisen ruokavalion rinnalle vaikka boostaamaan hieman makrosuhteita, jotta saat tarpeeksi proteiinia lihasten kasvuun. Ja mikä parasta, tällä hetkellä Whey-80 on aivan uskomattoman kovassa tarjouksessa, vain 7,20€ /kilo (7,20€/kilo, kun ostat 4kg säkin, 1kg pussin hinta on 8,45€). Tämä tarjous koskee erittäin herkullisia jälkkärimakuja Whey-80:ssä.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!!

Nyt on sen verran halpaa roheiinia, ettei tästä voi enää kieltäytyä. Tämähän on melkein ilmaista. Melkein. Pistähän ihmeessä tilausta tulemaan ja osta yksi säkki serkullekin. 🙂

Alonan kanssa leipomassa

Proteiinista puheenollen. Tehtiin tuossa männä viikolla Alonan kanssa proteiinileivoksia käyttäen juuri tuota Whey-80 heraproteiinia. Poselandin keittiössä siis leivottiin tiukalla asenteella herkullisia leivoksia ja tuo sessio sitten vielä kuvattiinkin teitä varten.

Miten kaksi ”vekkulia kokkelia”, jotka eivät siis oikeasti osaa lainkaan leipoa (ei edes Alona, vaikka hän kovasti väittikin osaavansa…), selviytyivät tästä tehtävästä? Katso video ja ota selvää!!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.