This is Mika

11.03.2008 23:20 2min luku 0

Team M&M palasi tauolta!

Tervehdys kaikki ystävät!

Tänään pääsimme sitten vihdoinkin tekemään jotain uutta kuvaproggista Mike kanssa. tapasimme puolilta päivin Ruoholahdessa ja ajoimme suoraa tietä Hernesaaren teollisuusalueelle. Tarkoituksena oli siis työstää hieman erilainen kuvakollaasi kuin aiemmin. Nimittäin tällä kertaa ei lihakset olleet pääosissa vaan pullo Gambinaa ja karvalakki. Työnimikkeenä ”morning after” tai ”hangover”, kaveri suht pieruissa edellisen illan juhlinnasta löytää itsensä seuraavana aamuna jostain aivan toisaalta. Pullo Gambinaa ja hot-dog toisessa kädessä sekä luonnolliset tarpeet kiusana.

img_5681-10.jpg

img_5655-10.jpg

Kuvaukset saatiin supernopeasti vietyä läpi. Onneksi niin, sillä vaikka aurinko iloisesti paistoikin, oli ilma vielä kolean maaliskuinen. Myönnettäköön, että Mike sai taas nauraa vedet silmissä aika monessa kohtaa. Saatiin vielä assistentti Markus pitelemään valoja sekä asentelemaan/ auttamaan muissa teknillisissä hienouksissa kuvausten ajaksi. Kiitos Markukselle, toivottavasti ei ollut ihan liian järkyttävä kokemus seurata hullua double teamia työssään?

img_5647-10.jpg

Lisää kuvia projektista löytyy photo galleriasta!

Tässä videota kuvauksista.

*VIDEO*

Flunssakin iski vielä

Ilkeästi sain toissa päivänä sen perinteisen flunssan kontolleni. Salille olin kuitenkin päättänyt mennä ja niinpä kaikista varoituksista huolimatta kävin rykäisemässä Stigun kanssa julmetun hyvän selkätreenin.
Stigu laittoikin tänään viestin, että hitto vieköön, kun selkä on juntturassa. Esimerkkinä kovista sarjoista mainittakoon Yates-otteella kulmasoutua 160kg 2×6! Ja pudotussarja hammer-kulmasoutulaitteella 160kgx5, 120kgx5, 80kgx5 ja 40kgx5!! Stigu tekee aina 110% tehoilla mitään säästämättä ja se onkin hyvä asia lihaskasvun kannalta. Alla Stigun tuplat edestä.

jari-doubles.jpg

Räkätauti pois, kiitos!

Toivotaan nyt vain, että saadaan tämä olotila kohenemaan, jotta päästään treenaamaan ihan täydellä teholla. Aamulla kävin aivan ultrakevyesti tekemässä rintaa ja olkapäitä. Rinnalle yhä teen varovaisesti liikkeet ettei vain ”ritsahtelisi” uudestaan lihakset. Vieläkin on verenpurkaumia havaittavissa siellä täällä ja lihas on aran oloinen, kun teen hiemankin isommilla painoilla. Pelko loukkaantumisesta ja tietynlainen ylivarovaisuus hieman haittaa rinnan treenaamista. Vielä kun lisätään tämä voimaton olo räkätaudista on homma aika lailla selvä. Onneksi sitä sentään jaksoi jotain tehdä. Tuli edes vähän parempi mieli, sillä onhan tässä jo viime viikko jäänyt lähes täysin treenaamatta.

Jatketaan ja jaksetaan treenata.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.