This is Mika

25.02.2019 15:42 2min luku 3

Uusi jakso NyyssisTalkia ulkona! - ANALYSOIDAAN SALIMOKIA!

Helou hoitsut!

Se olis maanantai uskolliset lukijani! Tällä kertaa NyyssisTalkissa uppoudumme salimoikien maailmaan. Jaksossa analysoidaan salilla tapahtuvia mokia. Katsotaan muutama videokooste tubesta, joihin on koottu noita eeppisiä feilejä. Onhan noista useimmat aivan kammottavaa katsottavaa, mutta hyvin monet noista mokista syntyvät puhtaasti joko liian suurien painojen käsittelystä, vääränlaisesta tekniikasta tai molempien yhteisvaikutuksesta.

***

***

Loppupeleissä hyvin harvoin puhtaalla tekniikalla treenatessa tapahtuu mitään vakavaa. Mitä muuta tuli havaittua videolla oli, että selkeä pelleileminen salilla altistaa vammautumisille. Juoksumatto tuntui olevan pahin kaikista. Sen kanssa leikkiminen tuntui johtavan joka kerta kaatumiseen tai johonkin vakavampaan.

40 minuuttinen jakso on melkoisen brutaali ja voi aiheuttaa järkytystä heikommissa katsojissa, joten varoituksen sana on tässä paikallaan. Olkaa varovaisia salilla, älkää pelleilkö, älkääkä rohmutko liian isoja painoja liikkeisiin, joissa voi loukata itsensä. Muistakaa omat rajanne voimien suhteen. Pyytäkää myös varmistaja aina mukaan, kun nostelette uusia ennätyksiä.

Eli tässä: NyyssisTalk E03 – ANALYSOIDAAN SALIMOKIA

Paino 94kg

Kalorit pyörii noin 4000kcal kokonaismäärissä per päivä. Nuo kalorit antavat todella hyvän lihaspaineen. Korkeat hiilarimäärät tuottavat energiaa, jonka olen huomannut niin töissä kuin salillakin. Jo ensimmäisissä sarjoissa iskee kova pumppi päälle ja on erittäin kiva jumppailla, kun tuntee lihaksen todella hyvin.

Kyllä se vaan on joka kerta erikseen todettava, miten tärkeä osuus oikeanlaisella syömisellä on lihaskasvun ja kehityksen suhteen. Mulla ei ole tällä hetkellä mitään tavoitetta painon suhteen, jos se nousee, niin antaa nousta. Jos se laskee tai pysyy samoissa, sekään ei haittaa. Pääasia on, että homma menee eteenpäin ja saan tulosta aikaiseksi.

Perjantaina oli olkapäätreenit vaimon kanssa ja tuntui hyvin menevän perille treeni!


Disturbin alekoodin viimeinen päivä!

Saat koodilla NYYSSIS25 alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista vielä tämän illan ajan. Käy shoppailemassa vaikka kevään uudet kuteet. Säästät puhdasta rahaa!!

Klikkaa kuvaa!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.