This is Mika

08.02.2012 12:15 3min luku 15

Naga Morich - Paloiko Mikan suu?

Dudes!

Nyt treeneihin törkeän tiukkaa potkua. Huh, tässä ”laittoman” kova laturi  otettavaksi ennen treeniä.

Stacker 2:sen Rush nostaa juNpat uudelle tasolle. Saat vielä päheen paidan kaupan päälle!

Tuote sisältää voimakasta Geraniumuutetta ja tämä potkii sitten kuin hevonen elimistössä antaen kreisit tehot treeniin. Mika suosittelee!

Annostus: ota 1 annos RUSHia 30 minuuttia ennen harjoitusta sekoittamalla 9 g jauhetta (3 tl) 150 ml:aan vettä. Jos tulet harjoittelemaan oikein kovaa voit sekoittaa 5 tl 250 ml:aan vettä. Älä ota enemmän kuin 5 tl 8 tunnin jaksona eikä enemmän kuin 10 tl vuorokaudessa.

 Chiliostoksilla!

Käytiin eilen shöppäileen! Löysin taas maustevalikoimaani uusia makuja. Yammy!

Wokkasin possua ja pavunituja kookoskermassa sekä punaisessa currytahnassa. Lisäsin, ehkä varmaankin tulisinta chiliä evah’, safkaan mukaan. Teelusikan kärjellinen sai ruuan maustumaan törkeen hyvin. Kyseessä oli siis Naga Morich, maailman tulisin chili! Totally Duuuud! Noh, kun olin sen teelusikallisen kärjen kastanut sinne pienen pieneen purnukkaan ja lisännyt ruokaan niin arvatkaas mitä? Joillain kokeilla on tapana nuolaista lusikkaa ennen kuin heittävät sen tiskialtaaseen pesuun. Noh, niin tein minäkin ja tietysti siihen lusikkaan oli vielä sitä Nagaa jäänyt… Huh, Totally Dudes! Se alkoi sellaisesta pienestä kihelmöinnistä, jota ei edes huomannut aluksi. Kielen päällä kutisi kivasti, mutta jäikö se siihen? Ei, se kutina kasvoi kihelmöinniksi ja siitä pieneksi poltteeksi. Jäikö se siihen? Ei, se pieni polte lähti kasvamaan isoksi poltteeksi ja auts, tulinen tunne vain kasvoi entisestään. Huusin dudesia hetken aikaa, niin kivasti se sihisi kielellä. On kyllä tykkiä tavaraa, todella, todella tykkiä… 😀 Enpä enää nuolaise lusikkaa… 😉

Toinen chilikastike tarttui myös mukaan, miedompi, makea chili-mangosoossi Amazonilta! Tätä on hyvä truutata munakkaan päälle tai vaikka ruiskalkkunahampparin väliin! Totally!

Treenei!

Eilen oli hjuvat reenit. Tehtiin yläroppaa roppakaupalla. 😀 Oli tissiä ja haukkaa, selekää ja olkia (ei heiniä). Kädet turposi ja eiköhän joku taas ottanut kuvan niistä, kun olivat kuulemma luonnottoman kokoiset? Eräskin PM-tason bodari tuli ottamaan meikää niskasta kiinni kesken treenien ja tivasi (huumorilla), että mitä mä olen tehnyt noille käsille, kun ovat ton näköiset? 😀 Noh, niillehän pitää syöttää sopivasti blondeja ja paljon tummaveriköitä, NO EI KAI! 😉  Kovaa treeniä ja kivunylittävää poltetta tietysti! Ei ne käet muuten kasva ja kehity!

Totally DuuuD! Why so angry face? 😉

 

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.