This is Mika

14.01.2018 11:14 2min luku 4

Henkilökuva hesarissa - Jälleen yritys tuoda hyvässä hengessä bodausta esille...

Morjensta

Meikäläinen jälleen vilahtaa hesarissa. Toimittaja Anna von Hertzen saapui kotisalilleni Myyrin Kuntokeskukseen Vantaan Myyrmäkeen, jossa treenailen. Napsittiin haastattelu, video ja valokuvia. Koko juttu luettavissa HS.fi -sivustolla!!

On mielestäni ihan kiva juttu ja toivotaan, että positiivinen asenne olisi myös ihmisillä tätä lajia kohtaan. Stereotypiat ja tietämättömyys bodausta kohtaan synnyttää valtavasti vihapuhetta ja negatiivisia tunteita. Lihasten kauneuskilpailu on valitettavasti pitkälti täysin väärin ymmärretty urheilulaji. Moni ei pidä kehonrakennusta edes ylipäätään urheiluna ja tämä käsityshän vain vahvistaa sitä, ettei ihmisillä ole mitään käsitystä lajia kohtaan.

Kehonrakennuksen hidas luonne lihasten kasvatuksessa on myös asia, jota ei lähdetä hirveän helposti tavoittelemaan. Nykypäivänä varsinkin, kun asenne monilla on ”mulle heti kaikki”, ei kärsivällisyys riitä vuosien työhön.

Itse pyrin pitämään positiivisen asenteen yllä ja tuoda lajia huumorilla ja iloisuudella näkyviin. Salilla treenaaminen on hauskaa ja sitä voi kuka tahansa harrastaa. Tärkeintä on se tekeminen ja tekemisestä syntyvä hyvä fiilis.

Hauiskääntöä legendaarisella Arm Blasterilla!

Hesarin sivuilta löytyy myös muutama haastisvideo, joissa kerron lajiin liittyvistä jipoista, kuten poseeraamisen tärkeys.


Tänään viimeinen päivä ostaa Whey-80 superhalvalla!! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!!

Ja näitä makean nälkää taittamaan! Marssia ja Snickersiä halvalla!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.