This is Mika

21.10.2009 05:55 1min luku 3

Purnausta

Jep.

Ei muuten vieläkään ole telkkari tullut. Olen menettänyt toivoni sen suhteen. Ne varmaan rakentaa sitä vielä siellä Etelä-Koreassa? Kolvi sauhuaa, kun korealaiset hädissään yrittää pistää suomalaiselle tilaajalle telkkaria kasaan?

Ihan käsittämättömän paskaa palvelua, tai siis lähinnä hidasta palvelua tuolla verkkokaupassa. Nyt on jo 21.10. Tein tilauksen 1.10!!!!! Toimitusaika lukee verkkokaupan sivuilla 2-5 työpäivää!? WTF? 21 päivässä olisi jumalakin luonut jo 3 maailmaa! Mutta viddu ei verkkokauppa saa maahantuojalta edes yhtä helvatan Plasmaa tänne Espooseen kolmessa viikossa? Mä sentään olen maksamassa reilusti yli kolmatta tonnia siitä lelusta, mutta ilmiselvästi LG:llä ei ole mitään kiirettä saada tuotteitaan myytyä.

Hintakin elää tuossa telkussa koko ajan. Yhden aamupäivän aikana hinta ehti nousta 300 euroa ja laskea 200 euroa. Tällä hetkellä töllön hinta on 300 euroa kalliimpi kuin minkä tilasin lokakuun alussa. Pleikkarikin on lojunut olohuoneessa kiltisti kohta kuukauden. Pelejäkin on ostettu pari kappaletta, mutta ainoa mitä on tehty, on niiden kansia lähinnä vain tuijoteltu. Pelaaminen kun on hiukan hankalaa ilman kuvaruutua.

Yksi ilta istuessani vaimon kanssa olohuoneessa, veistelin, että katsotaanko telkkua, sieltähän tulee rakennusohjelma: Anna maalin kuivua seinässä (tuijotimme siis tyhjää seinää).

Josko se TV tulisi vaikka tänään? Pitäkää ystävät peukkuja! 🙂

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.