This is Mika

09.12.2019 19:31 5min luku 2

Tämän hetken kovin TOP 5 TV-sarjat by Nyyssis - Plus muuta höpinää!

Moikka!

Pitkästä aikaa laitellaan vähän blogiinkin päivitystä. Nyt on upeasti päästy joulukuuta jo lähes puoliväliin asti. Muistutetaan vielä, että erinomainen joululahjaidea on hankkia läheiselle vaikka uusi treeniohjelmapaketti tai ravinto-ohjelma, jonka avulla syömiset ja jumpat pistetään uuteen uskoon. Moni ahkerasti treenaava saattaisi moisesta lahjasta olla varsin iloinen! Pistäkäähän korvan taakse. Ja vielä ehtii tosiaan moisen lahjan hankkia, sillä 1-2 arkipäivän sisään tilauksesta saat laskun. Kun olet maksanut laskun ja se näkyy maksettuna UKKO.fi:n järjestelmässä, lähetän sinulle ohjelmat pdf-tiedostoina samaan mailiin. Helppoa ja nopeaa. Tilausta vaan osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com.

***

***

Omista puuhailuista sananen

Omat treenit ovat kulkeneet ihan mainiosti ja lomilla podetusta keuhkoputken tulehduksesta ollaan jo selvitty hyvän matkaa. Jäljellä on vaan ihmeen tiukka nuha ja nenässä pörrävä räkä. Se ei tahdo millään nyt poistua kropasta. Ilmeisesti nyt on liikkeellä todella sitkeää versiota flunssasta?

Tässä tämän hetkinen kunto, joka on ihan jees. Paino hyörii siinä 92-94 hujakoilla ja on asettunut siihen ihan kivasti, ilman järjetöntä bulkkaamista.

En ole ehtinyt sen kummemmin omia treenejäni kuvailla, mitä nyt satunnaisia klippejä ottanut esim Instagrammiin.

Tässä esim muutaman päivän takainen vinopenkki kässäreillä. 

Tuo setti kuului itseasiassa yhteen suurempaan treenikokonaisuuteen, joka kulkee nimellä 5 viikon progressio ”VIISIKKO”. Tuossa mennään ensimmäisen viikon kolmannessa treenissä 1-jakoisella ohjelmarungolla ja tuon liikkeen lisäksi tehtiin rinnalle vielä toinen liike, ns. supersettinä. Ohjelmakokonaisuus on todella monipuolinen ja haastava, mutta tuottaa tulosta aivan älyttömästi. Ja mikä parasta, paketissa tulevia treeniohjelmia voi vaihdella ja yhdistellä keskenään todella paljon. Erilaisia kombinaatiota luomalla pystytään pitäämään treenit hyvin pitkän aikaa todella monipuolisina ja mielekkäinä!

…ja sitten muihin aiheisiin…

TOP 5 Tv-sarjat by Nyyssis!

Nyt kun on pian pyhät tulossa ja monella on ylimääräistä luppoaikaa nautiskella vaan vapaista, on hyvä listata tähän muutamat aivan loistavat tv-sarjat, joita et välttämättä ole nähnyt tai huomannut olevan edes olemassa?

1. See

Apple tv on julkaissut omalla alustallaan hyvin mielenkiintoisen sci-fi -sarjan nimeltään SEE.

Pääosissa näyttelee Jason Momoa, joka elää heimonsa kanssa tulevaisuuden maailmassa, jossa virus on tuhonnut ihmiskunnan lähes täysin sukupuuttoon. Vain muutama miljoona ihmistä elää maailmassa, tosin täysin sokeina. Virus ilmeisesti vaikutti eloonjääneiden jälkeläisiin niin, että näkökykyä ei heillä enää ollut. Kuin ihmeen kaupalla syntyy pieneen heimoon kaksoset, joilla yllättäen on näkökyky, mutta tässä dystopiassa näkeviä pidetään noitina. Alkaa jännittävä seikkailu ja takaa-ajo lasten suojelemiseksi.

Suosittelen sarjaa kaikille, jotka tykkäävät dystooppisista maailman kuvista. Todella visuaalinen ja hyvin rakennettu sarja, jonka asetelmat eivät ole lainkaan tavanomaiset.

2. The Mandalorian

Disney+ -kanavalla julkaistu Star Wars spin off -sarja on aivan uskomattoman kaunis ja audiovisuaalinen kokonaisuus. Pedro Pascal (Narcos) esittää Mandalorialaista palkkatappajaa, joka saa tehtäväkseen assasinoida eräs olento. Homma kuitenkin mutkistuu, eikä keikka mene ihan suunnitelmien mukaan. Valinnoilla on suuret seuraamukset ja Mandalorian joutuu tilanteisiin, joissa hengenlähtö on lähellä.

Sarja on tuotettu aivan leffatyyliin ja se myös näkyy niin visuaalisessa kerronnassa, kuin soundtrackin osalta. 100% upeaa Star Wars -lorea parhaimmillaan. Jokainen jakso on noin 30 minuuttia pitkä ja tarina etenee paikkapaikoin hyvinkin rivakasti. Sen enempää spoilaamatta, mukana on niin efektejä, avaruustaistelua kuin äärimmäistä söpöyttä huumoria unohtamatta. Avaruusoopperasta tykkääville Mandalorian on ehdoton tv-sarja!

3. Carnival Row

Amazon Primella pyörivä Carnival Row on myös ison tuotannon tv-sarja, jossa on A-listan hollywood näyttelijäkaarti mukana. Orlando Bloom sekä Cara Delevigne vetävät loistavat roolit tässä hieman satumaisessa fantasia-sarjassa. Mukana on siivekkäitä haltijoita, sarvipäisiä ihmisolioita ja synkkää taikuutta. Sarja on melkoisen tummanpuhuva ja raaka, mutta tarina on mielenkiintoinen ja mukaansatempaava. Jälleen todella visuaalinen ja hienosti tuotettu sarja, jonka koukeroihin uppoutuu helposti.

4. The Witcher

20. joulukuuta julkaistaan Netflixillä kauan odotettu tv-sarja The Witcher. Pääosaa esittää Henry Cavill, joka on Geralt Rivialainen, noituri, eräänlainen ihmismutantti keskiaikaisessa fantasiamaailmassa. Geralt metsästää pahoja ja riivattuja örkkejä/olioita, jotka piinaavat ihmisiä ja näiden kyliä. Vihattu ja halveksittu Geralt ei tahdo sopia niin ihmisten kuin örkkienkään maailmaan.

The Witcher sarja pohjautuu saman nimiseen noituri-kirjasarjaan, jonka on kirjoittanut Andrzej Sapkowski. Se, että tämä sarja ylipäätään on saanut päivänvalon, juontaa pitkälti The Witcher pelisarjaan, joka on maailmanlaajuisesti yksi myydyin ja menestynein pelisarja.  The Witcher III – Wild Hunt -peliä on myyty yli 33 miljoonaa kappaletta, joten ei mikään ihme, että tästä upeasta pelistä on nyt luotu myös tv-sarja.

Moni on sitä mieltä, että The Witcher on seuraava Game of Thrones, mutta sen päätät kuitenkin sinä. Itse odotan tätä sarjaa todella paljon ja todellakin 20.12 tuo sarja pamahtaa Netflixille 8 jakson turvin, joten maratoonia on odotettavissa, kun jokainen jakso on pakko katsoa putkeen läpi!!

5. Castle Rock

Ehkä hieman aiemmista poiketen, Castle Rock on ennemminkin kauhu/trilleri -genreen menevä tv-sarja, joka on legendaarisen Stephen Kingin käsialaa. Tästä sarjasta on siis toinen kausi menossa HBO:lla ja voin sanoa, että molemmat kaudet ovat aivan jäätävän hyviä. Juoni on todella hämmentävä ja joka kerta, kun luulee tietävänsä mitä seuraavaksi tapahtuu, homma kääntyy päälaelleen. Eka kausi oli jo niin hyvä, etten tahtonut uskoa toisen kauden kantavan yhtä hyvin, mutta väärässä olin.

Paljastamatta sen enempää juonesta, suosittelen tätä hieman kauhuun ja jopa sci-fiin painottuvaa sarjaa lämpimästi. Loistavia näyttelijöitä, kuten Bill Skarsgård, Sissy Spacek (1. kausi) ja Tim Robbins (2. kausi).


The Box -jouluversio!

Sain tämän boksin käsiini viime viikolla ja on ihan totaalisen pakko sanoa, että sisältö on erittäin hyvä ellei jopa huikea! Niin hyvä setti tuossa, että oikein ihmetyttää paketin hinta. Suosittelen ostamaan!! Klikkaa kuvaa ja tilaa!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.