This is Mika

31.05.2016 20:19 3min luku 20

Sen tuntee kun sen hetki on! Blood and wine!

Moi!

Kyllä ja tänään se hetki tuli. Heräsin aamulla hieman ennen yhdeksää. Menin koneelle ja pistin The Witcher 3 DLC:n Blood and Wine:n latautumaan. Tuota hetkeä on odotettu! Ja tänään se toteutui. Sen tunsi varpaissa asti! 🙂

13301426_10207768382021959_2244169830108387133_o (1)

Kaapin päältä, pölyn seasta kaivoin italialaista viiniä, Amaronea, korkki auki ja viini dekantoitumaan tunniksi. Aamupalaksi nuudeleita ja suklaan makuista gainomaxia recoverya. Tuli siis hyvät kalorit siinä alle. Parit Millerit pöydälle hikoilemaan, suolakalat kulhoon ja peli tulille.

13329381_10207768600347417_542216014612290075_o

Kaikki valmiina ja peli käyntiin. Voi veljet miten kaunis tuo Blood and Wine onkaan. Tuo luonto, äänimaailma, hahmot, ääninäyttely, tarinan kulku, juoni, örkit, viholliset, ihan kaikki tuossa on niin täydellistä. Ei voi muuta kuin ihailla ja toivoa, että peli ei loppuisi koskaan kesken.

Aika käsittämätöntä, että CD Project RED on kyennyt yhdestä lisäosasta tehdä niin uskomattoman kauniin ja toimivan pelin. Oikeastaan kaikki mitä entisessä Witcherissä oli, on nyt uudistettu. Paranneltu voisi olla itseasiassa parempi sanamuoto. Kaikkea on paranneltu ja tehty loogisemmaksi. Videossa näette kun itse en siis ole sekuntiakaan vielä päässyt etukäteen testailemaan peliä ja miten käytännössä uutta kaikki on myös minulle.

Tuo video on ekat n. 15 minsaa sellaista uuden inventaarin ihmettelemistä ja tsekkaamista, mutta sen jälkeen käynnistyykin melko rivakasti uusi lisäosa. Voi jestas sentään miten tulette näkemään, kuinka kauniiseen maakuntaan siirrytäänkään!

Tämä kuva on suoraan screen capture pelistä ja sen peligrafiikasta!

Velen

Todella kaunista ja silmiähivelevää grafiikkaa! Ei voi muuta kuin ihailla suu auki. Peli on niin nautinnollinen että vastaavaa tunnelmaa on vaikea edes muistaa saaneen mistään pelistä ennen tätä. Varsinkin tämä lisäosa on niin täyteläisen aidon tuntuinen, että koen tämän lähestulkoon aivan omana pelinään.

Yli kolmen tunnin Gameplay on uppimassa tubeen juuri nyt, kun kirjoitat tätä tekstiä ja se on melkoisen täynnä jos jonkinmoista hassuttelua meikäläisen osalta. Jos uskallat alkaa tätä katsomaan, niin varoituksen sana, menee aika hilpeäksi tää selostus, koska pullo viiniä tuhoutui ja muutamia oluita pelisession aikana. Harmillisesti pleikka ”kadotti” muutamat tallennukset keskeltä peliä, mutta sehän ei suoranaisesti haittaa, koska mitään valtavan tärkeää ei siinä kadonnut. Pelkkää pelaamista siis ja impromptu selostamista reilut kolme tuntia tiedossa. Hauskaa läppää ja tottakai päästään tunnelmoimaan itse peliä ja sen tarinan kulkua.

Jos et vielä omista The Witcher 3:sta niin tilaahan se TÄÄLTÄ!

Blood and Wine -lisäosan saat TÄÄLTÄ!

Olkaa hyvät ystävät (tube käsittelee videota vielä jonkin tovin, eli ei näy ihan vielä)!

ÄLÄ UNOHDA Whey-80 -TARJOUSTA!! SE ON ENÄÄ TÄN PÄIVÄN VOIMASSA!!

Klikkaa kuvaa!

1200x628_WheyMad_maj16_FTUK

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.