This is Mika

01.10.2017 13:50 3min luku 3

Viimeistä viedään ja vauhdilla viedäänkin!

Heipparallaa kaikille!

Ja oikein pehmeää sunnuntaita kullekin taholle. Lapsena vihasin sunnuntaipäiviä. Sunnuntai tiesi sitä, että seuraavana päivänä koitti arki ja kouluun piti lähteä. Telkkarista tuli maija mehiläinen, ville vallaton ja muumipeikon tarinoita. Ällötti katsoa niitä ohjelmia, sillä ne joka kerta muistutti ilkeästi viikonlopun viimeisiä hetkiä.

Olen melkein koko ikäni ollut vuorotöissä, joten sunnuntait tavallaan ovat menettäneet merkityksensä. Minulle sunnuntai saattaa olla perjantai, jos maanantaille ja tiistaille osuu vapaapäivät. Arkivapaat ovat kivoja, sillä silloin pystyy hyvin hoitaa juoksevia asioita ja vaikka kaupassa voi käydä, kun siellä ei ole ruuhkaa. Vaimo työskentelee toimistoaikoina ja itse menen miten sattuu ja vapaat pyörii aika randomisti. Se tosin tekee sen, että välillä toinen tulee kotiin kun toinen jo nukkuu ja seuraavana päivänä vaimo on jo mennyt töihin, kun herään. Voi mennä käytännössä useita päiviä, ettei edes nähdä.

No eniweis, tänään on sunnuntai ja suurimmalle osalle se on se perinteinen sunnuntai, jota seuraa ”I hate Mondays” -päivä. 😀 Viimeistä päivää siis viedään tältä viikolta ja viimeistä päivää viedään myös näissä superdiileissä!

Käykää nyt ihmeessä kaikki kynnelle kykenevät hyödyntämässä nämä tarjoukset!!

Octane on kaksi yhden hinnalla vielä tämän illan! Lauletaan yhdessä: Osta Octane, osta Octane… 😉 LOL!! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan Octanetarjoukseen käsiksi!

Herkullisin ja valikoimaltaan laajin protskupatukka Goodlife ja Goodlife Low Sugar PUOLEEN HINTAAN DYYDS!! Vielä tänään! Klikedi klick kuvaa alla!! 😀

Mutantin tuotteet kaikki -30 pinnaa!!


Rintatreenit vähemmälle

Pikajumpat salilla (30min) tuotti kivan pumpin. Tein rinnalle vain yhden liikkeen punnerruskoneella. Kova intensiteetti ja kuusi tiukkaa pudotussarjaa hapotti ilkeästi. Teen rintaa melko harvakseltaan nykyään. Priorisoin käsiä tällä hetkellä ja olen vähentänyt rintatreenit niin, että teen rinnan vain kerran kahdessa viikossa. Rinta ei ainakaan toistaiseksi ole menettänyt lainkaan lihasmassaa ja saan joka kerta todella vähäisellä vaivalla rinnan erittäin kipeäksi. Tämä systeemi on nyt ollut käytössä 3-4 kuukautta ja saan siis vapautettua yhden ylimääräisen treenipäivän haluamalleni muulle lihasryhmälle.

Tein tämän päivän pikajumpan yhteydessä vielä parit extrasetit käsille, ihan vain pumpin toivossa. Olen lisännyt muutamien isompien lihasryhmien yhteyteen extra ojentajajumpat ja habasetit. Esim normaalin rintatreenin päälle osuu ja uppoaa hyvin parit supersetit ojentajille. Ojentajat ovat siinä vaiheessa jo mukavasti lämpimät ja siihen kun pumputtelee pushdownia, ojentajakonetta, kickbackia tai ranskista mutkatangolla, saa jo pienellä vaivalla loistavaa hypertrofiaa ojentajille. Kädet olen 4 kuukaudessa saanut kasvamaan about sentin verran ja työ toki jatkuu.

Pukkariräpsyä pikajumpan jälkeen.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.