This is Mika

08.07.2012 10:29 1min luku 7

Jalkatreeniä

Moi

Eilen rääkättiin jalkoja. Etureisipainotteisesti. Alkuun reiden ojennusta esiväsytys tyyliin. Tehtiin sellaiset 5-6 sarjaa 15 toistoilla ja tiukalla tuntumalla. Sitten hyökättiin heilurihackiin ja tehtiin siinä 10 sarjaa 6 toistoilla. Aluksi painoa oli viiden ekan sarjan verran 65 kiloa, mutta kun tauot olivat vain sen aikaa kun toinen teki jouduin pudottamaan 55 kiloon vikat 5 settiä.

Tämän aamun hoikat jalat ikuistettu!

Heilurin jälkeen tehtiin jalkaprässiä 5 sarjaa 15 toistoa (280kg) eikä tauot siinäkään ollleet pitkät. Alaselkä meni totaaliseen jumiin heilurihackissa ja vaivasi koko lopputreenien ajan. Prässin jälkeen suuntasimme askelkyykkyyn. 10 kilon limput käsissä ja matkaa tuli noin 10 metriä ees-sun-taas. 3 sarjaa näitä ja meikäläinen puuskutti kuin höyryveturi.

Lopuksi otimme vielä reiden koukistuksia maaten 5 sarjan verran toisotjen ollessa 15. painot olivat 30-45kg.

Treenien päätteeksi 20 minuuttia crossaria.

***

Powerparkissa käväistiin muuten vielä huvipuiston pelihallissa. Oli hauskaa pelata airhockeytä ja muita pelejä. Veli halusi myös kokeilla lyöntivoimaa laitteessa. Päärynä alas ja boom! Pari pommia ja tulihan sieltä messevät 260kg. Maksimi oli siis 300 kiloa tuossa laitteessa. Tässä video:

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.