This is Mika

03.01.2013 05:38 2min luku 11

Tällä kertaa vasen...

Huomenta!

Eilen oli kovat jumpat, tosin tällä kertaa vasen (yleensä oikea) ojentaja sano sopparinsa osittain irti vikassa liikkeessä, eli pushdownissa. Rintaa tehtiin pääasiallisesti ja loppuun oli tarkoitus vetäistä superina pushdown-pressdown-kombo oikkareille shokkihoitona. No shokkihoitona se todellakin meni! Alku lähti kivasti liikeelle rintatreenien merkeissä. Penkki meni solttutyyliin ihan rutiinilla.

Sarjat:

  • 20x50kg
  • 20x80kg
  • 10x110kg
  • 3x130kg (+2 avustettua päälle)
  • 10x110kg
  • 10x115kkg

Penaakkelin jälkeen siirryttiin vinoon ja siinä sitten kolme pitkään ja polttavaa 20 toiston sarjaa. Painoja en kattonut, mutta ei siinä tainnut olla ku 80 kiloa max.

Tosiaan noitten kahden liikkeen jälkeen mentiin pushdownia tekemään ja laitoin 40 kiloa siihen, kiskaisin tangon alas ja se oli siinä. Nyt on oikkari aika helkutin kipeä ja turvoksissa. Toivotaan ettei sen enmpää siellä hajonnut. Aika hassua, että noinkin lämmitetyt lihakset ja kevyt paino aiheutti moisen loukkaantumisen+ Aivan samasta kohtaa ojentaja repesi kuin se on aina revennyt oikeasta. Mikähän feelu siellä meikällä oikein on? Tulee fiilis, että uskaltaako kohta enää mitään liikettä tehdä kun ei näytä lihakset kestävän noita? Ranskalainen punnerrus on ollut jo yli puoli vuotta pois ohjelmasta vaikka onkin yksi parhaimmista muotoa tuovista liikkeistä mulla. Kiukuttaa tällaiset loukkaantumiset vaikkei niitä nyt onneksi ole hirveän paljon tullut siihen nähden, että yli 21 vuotta on tullu käytyä salilla!

***

Tukulta poimittua

Viikon diilinä hyvä tuote! Anabolic Halo on ollut meikällä käytössä loputtoman monta kertaa ja aina se vaan on toiminut. Lisään tätä palkkariin tehostaakseni palautumista. Nyt ei hintakaan ole paha tällä huippu hyvällä tuotteella! Bannerin gautta of course! 😀

Anabolic halo viikon diilinä! Banneirn kautta.

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.