This is Mika

06.03.2018 23:13 5min luku 1

Tähän naseva otsikko (mukana mm. Arnold Classic 2018 wrap up)

Pum!

Jälleen lyö pää niin tyhjää, ettei edes keksi otsikkoa tälle kirjoitukselle, joten annetaan vaan tajunnan virrata. Jos jotain tulee mieleen niin koitetaan se tähän rustata ja lisätään otsikkoon juttuja, jos tulee tarvetta. 😀

Tänään jalkaloiset salilla

Tein viime viikolla kauheessa kiireessä jalat. Puskin sen 100 toiston prässisetin 5 sarjalla 50 kilon korotuksin 250 kiloon. Päälle vielä raivoisa reiden ojennuskimara ja 35 minsassa ulos salilta. Etureidet menivät aivan totaalisen kipeiksi jo samana iltana ja domssit tuntui vielä kolmen päivän päästä. Hyvä näin.

Tänään piti mennä ajoissa jalkajumpille ja jälleen tein himassa kaikenmoista muuta duunia, kunnes myöhästyin noi 50 minsaa treeneistäni. Siis kyllä, myöhästyin omista treeneistäni itseni kanssa. Jälleen siis raivoisa 35 minsaa ja saapi nyt nähdä toimiko? Vielä ei tunnu missään, mutta se voi yllättää.

Punaiset kengät ja punainen paita. Gorillaa molemmat. 😀

Piti vähän retroilla tuon paidan kanssa, on se vaan niin magee. Ja toimii kivana kotipaitanakin. Pehmeä, löysä, mukava päällä, ei kiristä, sopivan lämmin, sopivasti 80-lukua ja punainen väri on pop.

En itseasiassa edes tiennyt, että Gorilla Wearilla olis tällainen paita ollut mallistossa mutta kun sen tukun sivuilta bongasin, niin oli pakko ostaa. Nyt kun sain tuon päälleni, tilaan vielä pari lisää. 😀

Arnold Classic 2018

Viime viikonloppuna käytiin Arnold Classic -skabat ja voittajaksi nousi meidän kaikkien tuttu William Bonac. Bonaccihan on meille siis tuttu vuoden 2015 kultsan kisojen quest pose -showsta. Kovatasoinen ammattilainen, joka oli vasta tekemässä todellista debyyttiään käväisi kevään kisoissa näyttämässä massojaan.

Hassua kyllä, KP Ourama pyysi minua myös mukaan Bonacin rinnalle posettelemaan ja tottakai olin heti messissä. Lievästi offikunnossa sinne mentiin pullistelemaan, mutta huumorimielessä tietysti. Tästä keissistä löytyy toki blogipäivitys. Käy lukemassa se TÄÄLTÄ!

William ja meikäläinen lavalla kilpaa pullistelemassa

Tosiaan, Bonac meni ja voitti tuon arvostetun Arnold Classicin jättäen taakseen todella kovia nimiä, kuten Dexter Jackson, Cedric McMillan ja Roelly Winklaar.

Tässä top 6:

 • 6th Lionel Beyeke
 • 5th Steve Kuclo
 • 4th Roelly Winklaar
 • 3rd Cedric McMillan
 • 2nd Dexter Jackson
 • 1st William Bonac – 2018 Arnold Classic Champion 

Prejudging Callouts:

Roelly on yksi mun suosikeista. Miehen kädet ovat ihan järjettömän kovat ja sivuposeissa takareidet ovat massiivisen näköiset. Selkä tuplat takaa posessa on rakenteellisesti sellainen, että sillä ei yksinkertaisesti pärjätä niille, joilla se rakenne on kohdillaan. Latsit pakenee ylös ja selän alaosa on tavallaan tyhjää täynnä. Tuplat edestä ja most muscular ovat jäätävän kovat. Leveä selkä takaakin on ihan ok. Myös Roellyn etureisien rakenne ei myöskään ole ihan parhaimmasta päästä. Neljäs sija siis aivan oikea tässä joukossa. Mies nappasi tosin most Muscular -palkinnon, joka tais olla 10 tonnia. Ihan kiva bonus.

Cedric on tyylikäs ja pitkähkö bodaaja. Todella iso siis ja muita päitä pidempi. Ehkä hieman kiremmässä kunnossa olisi voinut hyvin pestä Dexterin. Kapea vyötärö ja kaunis rakenne on edukseen.

Dexter Jackson. Miehen kuosi ikään nähden on uskomaton. Yhä kisaa ja saavuttaa huippu sijoituksia, vaikka taitanee olla jo 48 vuotias?. Nyt ei kuitenkaan nähty ihan parasta Dexteriä. Miehen alavatsa pömpötti hassusti ja videostakin ylempää näkee, miten mies kamppailee vatsansa hallinnan kanssa. Oliko tankkaus mennyt överiksi vai suoliston kanssa jotain ongelmia? Pienikin tulehdus suolistossa (tai suolistokaasut) saa kyllä vatsan näyttämään pömpöltä. Poset eivät varsinkaan sivulta katsottuna näyttäneet ihan parhaimmilta, joten kakkossija oli minun mielestäni jopa korkeampi, kuin osasin odottaa.

Bonacin paketti täydellinen. Vaikka mies on tavallaan sieltä lyhyimmästä päästä (5’6″, 167,6cm), ei tuo lyhyys tunnu häiritsevän niin paljoa, että siitä olisi kokonaisuuteen nähden haittaa. Rakenne on ilmeisen kohdillaan: jalat oikean mittaiset yläkroppaan nähden ja kädet riittävän pitkät sekä paksut. Keskivartalon hallinta on loistavaa ja mies osaa poseerata taidokkaasti. Hartiat ovat Bonacilla aavistuksen kapeat, kuten on myös Phil Heathilla, mutta se ei onneksi ole haitannut menoa. Paksut ja pyöreät olkapäät kompensoivat hyvin hartialinjaa.

Mainitaan vielä Dennis Wolf, joka kärsi jonkin verran massan puutteesta. Miehen paluu oli ehkä himpun verran liian aikaista. Veikkaan, että ensi vuonna jo nähdään entisenlainen Wolf tutun kokoisena. Raamit olivat silti siellä selvästi nähtävillä, lähinnä jonkin verran kokonaismassan puutteesta Dennis kärsi, joka varmasti tulee nopsaan takaisin. Mies oli tuossa välissä hyvinkin pienessä kunnossa, joten siihen nähden tosi nopeasti on massat tulleet takaisin.

Bonacilla on hyvä tulevaisuus edessään. Phil Heathin era tulee väkisinkin suht pian päättymään ja sitten onkin tie avoin seuraavalle kovalle lupaukselle. Pystyykö Bonac siihen? Itse väitän, että hän on yksi potentiaalisimmista seuraavista Mr. Olympioista tulevaisuudessa. Aika näyttää.


Rintatreenin jälkeen pukkarifoto:


Olen nyt 2 viikkoa treeneissä testannut ja juonut tuota ä NANO BCAA:ta.

Maku on ainakin ihan sairaan hyvä tuossa Wild Berryssä. Hinnakashan tuo on, mutta jestas miten hyvän makuinen ja tuntuu antavan potkua omiin treeneihini. Olen sitä lisännyt myös Octanen sekaan ja näin boostannut tavallaan molempia tuotteita. Onko sitten placeboa vai mitä, mutta jokainen jumppa on mennyt paremmin perille, kuin aikasemmin. Jatkan tuotteen testaamista ja infoan lisää.

Tsekkaa ja tilaa ä NANO BCAA klikkaamalla kuvaa alla.

NANO BCAA – ä:n aminohappotuote sisältää juuri ne aminohapot, joista hyödyt ennen treenejä, treenien aikana ja niiden jälkeen! Ultra Pure Powder!

 • Aminohappoja ja Keto-elektrolyytteja
 • Nopea imeytyminen
 • Lisää lihasvolyymia ja kestävyyttä
 • Lisää energiaa treeneihin
 • Väriaineeton ja sokeriton
 • Vegaaninen
 • Makeutettu stevialla
 • Pakkauksessa puinen mittakauha

ä:n NANO BCAA on korkealaatuinen aminohappotuote sinulle, joka treenaat kovaa ja haluat maksimoida kehittymisesi!

Tuote sisältää L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia jakaumalla 2:1:1. Toinen tärkeä osa NANO BCAA:ssa on sen sisältämä Keto-elektrolyyttiyhdistelmä.

NANO BCAA on väriaineeton ja sokeriton, vegaaninen BCAA-tuote, joka on makeutettu stevialla.

Annostus: Sekoita 1 annos (2 mitallista) 250-350 ml kylmää vettä. Nauti 2 annosta aterioiden välissä, ennen harjoittelua, harjoittelun aikana, harjoittelun jälkeen tai muina haluaminasi hetkinä.

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.