This is Mika

29.09.2017 15:24 3min luku 6

Syyskuu läpi repaleisen lokakuun...

Tervehdys kaikille!

Ollaan masentavasti juuri lokakuun kynnyksellä. Luonto tekee kaunista kuolemaansa. Lehdet puissa ja pensaissa väreilee syksyn värejään ja hiljalleen putoilee maahan. Kaikki mätänee ja kuolee ja sade hakkaa ikkunalautaa tasaiseen tahtiin. Tähän kyllä sopii niin hyvin Tom Waitsin kaunis ja melankolinen kappale No One Knows I’m Gone.

Mutta nyt ei ole syytä kuitenkaan vaipua masennukseen, sillä tänään ensinnäkin on mun nimipäivä. Yes. Mika is the name. 😀 Toiseksi ensi viikon viikonloppuna on Lahden Expot ja huikean jännät kisat tiedossa. Myös paikan päällä meikäläinen laittelee mun kirjan ostaville ihmisille nimmaria ja omistuskirjoituksia. Eli Fitnesstukun osastolle hommaamaan tuo kirjan varsinkin, kun tuo on sitten messuhintaan tarjolla! BOOM!

Kirjasta puheen ollen, sain juuri kuulla, että kolmas painos on tekeillä tuosta opuksesta. Hieno homma, että kirja on mennyt poikkeuksellisen hyvin kaupaksi, vaikka kyseessä onkin pienehkölle harrastajakunnalle suunnattu tietokirja. Yleensä tuollaisia teoksia myydään tuhannen kappaletta. Giant Killerin tarina ja treeniopastahan meni jo ennakkomyyntinä 1200 kappaletta.


Ja pitää toki vielä mainita, että enää ei ole kuin muutama päivä jäljellä tuota huikean mahtavaa tarjouskamppanjaa!

Eli on Octanea 2 yhden hinnalla, CreaKongia 2 yhden hinnalla, Mutant -kamppista -30% ja Star Nutritionin proteiinikamppista, jopa -35%!! Nää kannattaa nyt viimeistään hyödyntää!! 🙂 Ja ilmainen toimitus!!!

Klikkaile tuossa alla olevia bannereita niin pääset käsiksi noihin diileihin!


40 minsan jalkatreenit

Puskin tänään tiukan jalkatreenin läpi. Ei siinä mennyt kuin 40 minuuttia ja etureidet oli hakkelusta. Prässissä parit lämppärisetit alkuun ja siitä alkoi tuplatsupersetit. Eli reiden ojennus ja jalkaprässi 30+30 ja 30+30. Eli kaksi kierrosta supersettiä. 120 toistoa. Näitä 5 kierrosta ja jokaiseen lisättiin 50 kiloa painoa prässiin ja 5 kiloa reiden ojennuksiin. Vetää muuten ihan mehut veke kun yksin painaa ilman taukoja loppuun asti.

Ilme vähän hassu vaikka fiilis oli siis tosi hyvä.

Ylipäätään jumpat sujuu pääosin joka kerta hyvin. Saan aina hyvän puppin lihaksiin ja mikä parasta DOMSsit seuraavina päivänä on juuri oikeissa paikoissa.

Laittelin instaan kuvan, jossa olin kalju.

Mitä mieltä sinä olet, pitäiskö tuo lookki pistää taas ylle? Kalju ja parta?

Peli- ja tv-sarjacorner!

Oli muuten siisti tuo teaseri pelistä Red Dead Redemption 2. Oletko ehtinyt nähdä?

Wau, aikas mahtavan näköistä grafiikkaa. Avoin maailma, hyvät dialogit ja juoni varmasti tempaa mukaansa. Uskoisin, että ensi vuoden kovin hitti on tuo Rockstar Gamesin uutukainen. Odotan NIIN paljon tuota.

Ja mitä tulee repaleiseen lokakuuhun, kuten otsikossa mainitaan, niin ei hätää, sillä Middle Earth: Shadow of Warin pitäisi ilmestyä 10. lokakuuta ja tuon pelin pitäisi kyllä olla myös melkoisen hieno.

Mitä tulee hyviin tv-sarjoihin, niin Netflixillä alkoi muuten juuri Star Trek: Discovery ja siitä ensimmäiset kaksi jaksoa nähneenä voin kertoa, että on hyvä!

Todella leffamaisesti tehty ja mielenkiintoinen juoni tuntuu olevan tässä sarjassa. Netflix tuottaa nyt todella isolla rahalla hyviä sarjoja ja me katsojat tottakai saamme nauttia niistä. Star Trek ottaa nyt upeasti uutta tuulta siipiensä alle! Jäämme odottamaan jatkoa!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.