This is Mika

31.08.2018 11:22 3min luku 3

Synttäreiden kunniaksi Creatine Monohydraatti -30% alennuksessa!

Moikka moi kaikille!

Eilen pamahti uusi numero ikämittariin. Papa on jo 42 vuotias. Nopeasti tämä aika on kulunut. Muistan hyvin, kun 12 vuotta sitten pistin tämän blogin pystyyn Miken avustuksella ja siitä lähtien olen tätä pyörittänyt ja päivitellyt elämästäni asioita. Olin tuolloin vasta 30 vuotias. Ja ylipäätään, kun muistelee omaa saliuran alkutaivalta, niin 14 vuotiaana innostuin treenailemaan. Tuolloin toki vain kotosalla omalla painolla ja muutamalla käsipainolla tehtiin treeniä, mutta sitten vuoden päästä jo oltiin salilla painamassa ihan into piukeena treeniä.

Pitkä matka noista ajoista on kuljettu mutta ei se siltä tunnu, kun tarkkaan miettii. Ihan sama pojankloppi tässä ollaan, kuin nuorenakin. Tietysti elämän kokemusta on tullut ja oppinut paljon asioita matkan varrella.

Lukiosta päästyäni ei oikein tiennyt mitä sitä lähtisi tekemään. Ei minulla ollut mitään selkeitä suunnitelmia elämälleni. Painoin vain menemään ja katsoin mitä elämä tuo tullessaan. Työelämään oli huojentavaa päästä, kun tuohon aikaan lama ja taantuma oli läsnä. Pääsin 90-luvun lopussa R-kioskille töihin ja olin todella kiitollinen siitä, että ylipäätään oli töitä. Olin ollut melkein puolitoista vuotta työttömänä. Töihin pääsy oli helpotus ja pelastus.

Papa 42 vee

Treenit ja sali kulki läpi kaikkien kommellusten ja yksi asia johti toiseen, kunnes lopulta törmäsin mutkien kautta Aki Mähöseen, joka opasti minut kehonrakennukseen. Sen jälkeen oikeastaan tuo salitreenaaminen sai kivan lisänsä. Kehonrakennuksessa kilpaileminen oli mahtavaa, ja oli hienoa pärjätä siinä lajissa, vaikka voisi ensinäkemältä kuvitella, että laji sopii vain super isoille ja massiivisille tyypeille. Itse olin siro ja kevytrakenteinen. Siltikin, laji on niin puhdasta illuusiota ja painottuu hyvään poseeraukseen, rakenteeseen ja esiintymiseen, joten minulla oli hyvät mahdollisuudet lajissa.

Vuosien ja vuosien työ, sekä kilpaileminen ja toki siinä menestyminen on tuonut kaikkea kivaa mukanaan. Olen nyt jo kaksi tietokirjaa saanut julkaistua ja PT-hommat ovat oikein mukavasti startanneet tässä ohessa (vihdoinkin). On ollut muutaman vuoden sisään oikein kivasti näkyvyyttä eri medioissa, televisiossa ja radiokanavilla. Tällainen positiivinen ja omien meriittien ansiosta saatu julkisuus on mielestäni hyvä asia.

Uusin artikkeli taitaa olla IL:llä tämä –> 

Nyt kun olen jälleen vuoden vanhempi ja viisaampi, niin laitetaan oikein klassinen Creatine Monohydraatti -tarjous tulille tämän kunniaksi! Kreatiinihan on se ajaton ja tehokkain lisäravinne kautta aikain, joka antaa tehoja, maksimivoimaa ja sarjakestävyyttä jokaiselle käyttäjälle. Nyt saat kreatiinin 30% alennukselle, kun lisäät kassalla koodin: MIKACM30

Tarjous on voimassa su iltaan 2.9 klo 23:59 asti!!

Klikkaa banneria alla ja mene tilaamaan kreatiinit itsellesi edukkaaseen hintaan!

Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai Fitnesstukku Premiumiin (jäsenhinnat). Alennuskoodi on voimassa vain verkkokaupassa. HUOM! Jos olet Fitnesstukku Premium jäsen, tee ostoksesi kirjautumatta sisään. Koodi ei toimi muuten.


Eilen streamasin synttäreiden kunniaksi

Keskustellaan muun muassa noista minun valmisohjelmapaketeista! Mitä ne sisältää ja miten hyödyllisiä ne ovat. Kuuntele ihmeessä!

Ja huom, tsekatkaa Disturbilta tarjoukset!

Kaikki hupparit nyt -20% (klikkaa kuvaa alla)

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.