This is Mika

10.08.2010 20:16 2min luku 6

Omista pala Mayor'sia!

Hellou!

Salilla on uusi meininki. Mayor’s on tulossa takaisin ja vanha kunnon Gold’s Gym henki on nyt päällä. Mayor’s Ry on perustettu ja yhdistys on ostamassa salia itselleen. Yhdistykseen voi kuka tahansa tulla mukaan ja samalla saada palan salia itselleen. Nyt kannattaa tulla mukaan ruoholahden Mayor’siin ja päästä ”piireihin” sisälle. Nykypäivän massiivisten saliketjujen, hyvänolonlaitteiden ja räätälöityjen mukavuusohjelmien keskellä perinteinen HC-sali on harvinaisuus.

  • Jos olet kyllästynyt vitkutuslaitteisiin, joissa ei ole kunnon tuntumaa!?!
  • Jos olet kyllästynyt henkilökunnan asenteeseen: salilla on oltava hiljaa!?!
  • Jos olet kyllästynyt pieniin käsipainoihin, jotka loppuvat 30 kiloon ja saliin jossa vapaiden painojen harjoitusalue on sysätty pimeimpään nurkkaan!?!
  • Jos olet kyllästynyt radiokanavien ikuisuudelta kestäviin juontoihin!?!

Mayor’s on silloin sinun salisi!! Siellä soi Heavy Metal ja jengi on asennoitunut treenaamaan. Mayorsilla on loistava ilmapiiri. Mayor’s on paikka, jossa kaikki ovat samanarvoisia!! Laitteet ovat huippuluokkaa ja painoja riittää kovimmallekin karjulle! Mayor’s sopii kaikille niin nuorille kuin vanhoille ja tytöille sekä pojille!

Jos kiinostaa tulla tsekkaamaan salia ja uutta meininkiä sekä kyselemään hintoja, olen itse huomenna, keskiviikkona respassa heilumassa klo 17-19 välillä.

Treeniturinaa

Tänään oli pikainen selkätreeni, jossa ideana oli tehdä kolme liikettä superina. Ensin ylätalja leveällä otteella, sitten ylätalja v-kahvalla ja lopuksi alatalja v-kahvalla. Toistot 15, 15, 15. sarjoja oli kaksi (mukaan vielä lämmittelyt). Selkä kyllä meni aikamoiseen pumppiin vaikka aikaa ei mennyt kuin 20-30 min. Välillä on hyvä kokeilla pientä shokkihoitoa.

Kuva pukkarissa reenin jälkeen

mikaselk2

Let’s get it on!!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.