This is Mika

18.11.2006 11:07 2min luku 0

Studiokuvia läskikaudella

Lauantai.
Testattiin Sirénin pojan kanssa uusi studio kunnon valoilla ja taustalla. Saatiin hauskoja kuvia ja todettiin, että paikka toimii.

uusistudio02.jpg uusistudio04.jpg
Treenit puskee menemään ja tuloksetkin ovat notkahtaneet hieman eteenpäin. Smith-kyykyssä 190kg tosi kevyt 5 toistoa (alla huomattava määrä sarjoja). Käsipainoilla penkkiä (jalat penkillä) 58kgx6. En siltikään treenaa tuloshakuisesti vaan ihan haen liikkeet lihaksille ja tuntumalla vien painot niin negatiivisen osan kuin positiivisenkin. Koskaan en vain pudota painoja ja tee mahdollisimman helposti liikettä.

Alaselän kivut vaivaa yhä ja esim istuminen yhtäjaksoisesti tekee kipeää. Johtuu varmaan tuosta kaksi kertaa viikossa kyykkäämisestä. Alaselän lihakset (engl. spinal erectors) menevät äärimmäisen helposti tukkoon kyykätessä ja polvilta vedossa. Lihakset saavat verta ja paine painaa hermoihin. Kipu on lähes sietämätön. Jalkoja kuitenkin on treenattava kovaa, jotta kehittyisi. Olen huomannut, että sellainen kevyt huitelu on täysin turhaa meikäläisen jaloille. Ne eivät yksinkertaisesti kasva kevyillä ”haista paska”-treeneillä.

uusistudio03blogi1.jpg
Kovaa revitään nyt kevääseen asti ja koitetaan tuoda lavalle jotain parempaa ja kehittyneempää kehoa. Tuossa yks päivä kattelin, että joko mieleni tekee tepposia tai sitten olen ehkä hieman saanut pohkeisiin lihaa? En tiedä. Toivottavasti tämä rääkki maksaa kaiken vaivan.

uusistudio01.jpg

Dieetille kuitenkin lähdetään ja horisontissa siintää kulttuuritalo ja GP-kisat. Kuvia tietysti päivitellään tänne ja Pakkikselle. Saatte seurata kunnon edistymistä ja kirjoitan fiiliksiä sitä mukaa, kun talven pimeimmmät ja kylmimmät aamuyöt vaihtuvat valoisampiin kevätaamuihin ja luonnon heräämiseen uuteen kesään.

See ya!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.