This is Mika

29.01.2015 20:01 2min luku 29

Nyyssölän MMGS uudistui!

Terve kaikille!
Pieni tauko blogista, mutta jälleen bäck in business! Reenejä tehty kuitenkin koko ajan vaikka blogissa ei päivitystä olekaan tullut pariin päivään. Eilen esim kunnon tiukat lähes kaksi tuntia takareisiä meijerillä monen eri liikkeen voimin.
Tässä kuva kun teen GHR:ää, näyttää että lentäisin ja vielä superman paita päällä.. 😉
lentaja
Tänään vääntelin olkapäitä tuossa päivällä ja huomenna olis käspäivä. Paino yhä vaan keikkuu siellä 91-93 akselilla. Eipä se nyt suostu nousemaan ylös päin enempää ja mä en taasen sitten suostu syömään suklaata yms. sontaa, että se paino nousis sillä tavalla. Olishan se hienointa, että puhtaalla ruualla saa painon nousemaan, koska se todennäköisimmin merkitsis puhtaan lihasmassankin kasvua?
Tässä pukkarikuvatus treenin päätteeksi:
leveä
Hei btw, jos et oo huomannu, niin kerronpa tässä, että Mika Nyyssölän Massive Muscle Growth Stack -paketti on hieman uudistunut. Nimittäin tuo EAA mikä siinä aiemmin oli, on nyt vaihdettu Octaneen, koska se EAA on ollut jatkuvasti loppu ja tämän vuoksi myöskään tuota pakettia ei ole saanut ostettua. Nyt kuitenkin sitä jälleen saa, koska Octane on siinä uutena osana mukana. Käy ihmeessä ostamassa tää paketti, koska tää on ihan minun suunnittelema paketti kaikille, jotka tosissaan haluaa lisää lihasmassaa! Ja oon suunnitellut tämän vain ja ainoastaan ajatellen, että nää kaikki ovat oikeasti hyviä lisäravinteita. Ei mitään höpöhöpöä eikä huuhaata. Itse käytän näitä jatkuvasti ja näissä hinta-laatusuhdekin kohtaa.
Paketti tulee siis huomattavasti edullisemmaksi kuin jos ostaisit kaikki tuotteet erikseen. KANNATTAA!! Ei muuta ku pistä bannerijumalan banneri laulamaan ja käy tilaamassa ittelles tää lihaskasvupaketti! SÄÄSTÄT YLI 30 euroa rahaa!!
muscle growth stack
Mitäs muuta? Kauhee kun on pää ihan tyhjänä. Olis niin kiva kirjoittaa jotain nasevaa ja siistiä, mutta kun ei oikein keksi mitään. Hei, nyt tuli mieleen, oon kattellut youtubesta sellaista kanavaa ku TheFineBrosVeljekset Benny ja Rafi haastattelevat nuoria ja vanhuksia nykypäivän trendeistä jotka saattavat hämmentää ihmisiä. Vanhuksille soitetaan Skrillexiä, lapsille esitellään sonyn kasetti walkmania ja kysellään mikä se on. Nuorille näytetään hämmentäviä tubevideoita, kuten Harlem shakea, Gangnam Stylea, jne. Teinit joutuvat pelaamaan Slender Mania, vanhukset ihmettelevät PewDiePieta jne. Koko homma perustuu reaktioihin, mitä haastateltavat kokevat katsoessaan videoita. Hauskinta on lähinnä ne lasten reaktiot ja ihmetykset. Käy tsekkaamassa kanava ellet jo ole käynyt. 🙂
Nonni, eiköhän tää ollut nyt tässä. CU.
Kids react to gay marriage. Tästä vois aikuisetkin ottaa oppia.

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.