This is Mika

25.09.2019 21:40 3min luku 0

Kehonrakennuksen SM-kisat 2019 kisarapsa ja analyysit videoversiona!

Moikka!

Tänä vuonna oli erittäin tasokkaat kehonrakennuksen SM-kisat niin järjestelyjen kuin kisaajienkin osalta. Jo toistamiseen SKL eli Suomen kehonrakennusliitto järjesti kulttuuritalolla komeat kilpailut, jonne saatiin ennätysmäärä kilpailijoita. Alle 90 kilon sarjassa oli käsittämättömät 26 osallistujaa.

***

***

Itse olin tapahtumaa seuraamassa katsomosta käsin ja piipahdin minä lavallakin jakamassa palkintoja. Erittäin jännittävät kisat tosiaan käytiin ja melkoisia yllätyksiä saatiin kokea. Alle ysissä oli monta ennakkosuosikkia ja tiedossa oli hurjan tasainen kisa. Kirkkainta kultamitalia hamusi muun muassa Jerry Ossi, Olli Kemppainen, Matias Niemi ja Johannes Loima! Jokaisella oli omat vahvuutensa ja tämä aiheutti ainakin allekirjoittaneella sen, että oma ”suosikki” tuntui vaihtuvan sitä mukaa kun kisat etenivät.

Raskaassa sarjassa oli kovia nimiä, kuten Arto Vainio, Toni Kohonen, Jari Leskinen ja Markku Suonsivu. Vain yksi kuitenkin voitti kultaa kussakin sarjassa mutta näissä karkeloissa ei hopea ollut häpeä, sillä sen verran tasokkaat nuo kisat olivat.

Tulokset:

Masters 40 -80 kg
1. Juha Vesa
2. Ismo Manninen
3. Sami Lehtonen

Masters 40 -90 kg
1. Janne Utrila
2. Sami Oinonen
3. Jarkko Valtonen
4. Mikko Karjalainen

Masters 50
1. Arto Vainio
2. Jukka Ropponen
3. Jari Laine
4. Jussi Mäkelä
5. Risto Olamo
6. Vesa Karonen

-70 kg
1. Mats Söderman
2. August Savolainen
3. Ismo Manninen

-80 kg
1. Pekka Halonen
2. Juha Vesa
3. Esa Pimiä
4. Ville Högmander
5. Amirabbas Agheli
6. Pasi Järvenpää

-90 kg
1. Johannes Loima
2. Jerry Ossi
3. Olli Kemppainen
4. Matias Niemi
5. Janne Utrila
6. Pekka Mykrä

+90 kg
1. Markku Suonsivu
2. Arto Vainio
3. Toni Kohonen
4. Jari Leskinen
5. Tarmo Madisson
6. Thomas Holm

Overall
Markku Suonsivu

Kisasta erittäin kattava kisa-analyysi ja katselmus löytyy tällä kertaa videoiden muodossa!

Pääsin parapaikalta seuraamaan kisoja ja voin kertoa, että itselläni oli niin monta suosikkia, etten suoranaisesti pystynyt objektiivisesti laittamaan kisaajia paremmuusjärjestykseen paikan päällä. Osaan kyllä hyvin analysoida fysiikoita ja esiintymistä, mutta minulle tuottaa hankaluuksia pistää kavereita toistensa edelle, kun jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Suonsivu otti hurjassa kunnossaan sarjavoiton sekä Overallin!

Analyysit kisaajien fysiikoista ja itse kisasta on videon muodossa tällä kertaa. Yli puolitoista tuntia pitkässä ja syvääluotaavassa videossa pilkotaan fysiikat osiin minun harjaantuneen silmän alla.

Käydään myös läpi vapaaohjelmia hyvin tarkkaan ja analysoidaan koregrafiat, poseeraukset, siirtymät ja kokonaisfiilikset lähes jokaisesta vapaaohjelmasta, mitä kisoissa esitettiin. Tämäkin video on massiivisen pitkä, lähes puolitoistatuntinen paketti. Suosittelen katsomaan ja seuraamaan, minun näkemyksiä mielipiteitä esiintymisistä.

Ja jos nyt kisojen ja videoiden myötä syttyi treenikipinä ja haluat tuon uuden motivaation myötä mennä salille tekemään tulosta, suosittelen lämpimästi hommaamaan minun valmisohjelmapaketteja itsellesi. Näin takaat sen, että homma ei ainakaan jää puolitiehen ohjelmien osalta. Oikeanlainen ravinto ja brutaalin tehokkaat treeniohjelmat auttavat sinua tulosten hankkimisessa. Ei tarvitse jäädä pohtimaan, tehdäänkö asioita optimaalisella tavalla.

  • Treeniohjelmapaketit ja hinnat löytyvät TÄÄLTÄ!
  • Ravinto-ohjelmapaketti (89€) voidaan räätälöidä kiristelyä tai massan hankintaa varten. Lue paketista lisää TÄÄLTÄ!

Summa summarum

Lauantai oli kokonaisuudessaan ihan huikea päivä ja oli ilo nähdä, että kehonrakennus on yhä Suomessa elossa ja tekee selvästi jopa uutta nousukauttaan samalla. Hyvin jännä nähdä miten ensi vuonna saadaan kisaajia mukaan ja miten isoksi SKL:n järjestämä tapahtuma mahdollisesti kasvaa? Riittääkö enää kulttuuritalo paikkojen osalta, sillä nyt kisat olivat ilmeisesti loppuun myyty ja lehterit todellakin olivat yleisöä pullollaan. Jäämme siis seuraamaan tilannetta!


Väliajalla tuli vähän hassuteltua…

View this post on Instagram

😂 #skl #kehonrakennus #suomenmestaruus

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.