This is Mika

03.09.2013 07:07 3min luku 50

Star Nutrition räjähtää!

Huomenta rakkaat!

Nyt paukkuu neutronpommin lailla. Nimittäin messut tuli ja meni ja hurjan hyvät tarjoukset olivat osastollamme, jotka tietenkin innoittivat kaikki kynnelle kykenevät ostamaan tuotteita säkkikaupalla. Jälleen meikäläinen alkoi miettiä, että entäs TE mussukat, jotka ette päässeet paikan päälle? Täytyyhän teillekin jotain kivaa keksiä? Niinpä Nyyssölä oli jälleen heikon asialla ja kuin Zorro yössä sivalsin nyrkkiä pöytään, istuutin Tukun pomot alas ja käskin seuraavaa:

  • Nyt lähetetään kaikille tukun mainoskirjeen tilanneille tekstari, että alennusta olis luvassa.
  • Pistetään reilu alennus kaikkiin huippuhyviin Star Nutritionin tuotteisiin
  • Pistetään tarjous kestämään vähän pidempäänkin kuin yhden päivän, että mahdollisimman moni ehtii mukaan!

Otin sellaisen raivoisan ilmeen ja Ahnuld aksentilla huusin DO IT NAU!!

do it nau!

Aksentti toimii, kuten aina ja niinpä eilen on monille paukahtanut tekstiviesti huippu tarjouksesta.

Tarjous siis on seuraavanlainen. Saat kaikista Star Nutritionin normaalihintaisista tuotteista -15% alennusta koodilla: STAR (tarjous on voimassa 8.9.13 asti!)

Toimi näin:

Klikkaa banneria:

ohje banneri

Banneri johdattaa sinut Fitnesstukun sivuille. Kirjaudu tunnuksillasi fitnesstukun sivuille ja rullaa sivu alas asti, kunnes näet vasemmassa alalaidassa tarjouskoodiruudun. Kirjoita ruutuun koodi: STAR

ja sitten vain ostelemaan!

Punainen nuoli alakuvassa:

ohje tarjouskoodi

MUST GO TO FITNESSTUKKU…..

must go to fitnesstukku

Vielä on ihan pakko kiittää kaikkia messuille tulleita tyyppejä, jotka eksyivät rupattelemaan ja ottamaan yhteiskuvia meikän kanssa. Mikään ei ole niin hienoa, kuin saada tavata teitä blogin lukijoita sekä Gymlogien katsojia. Mahtavaa nähdä kuinka paljon teitä on, jotka aktiivisesti luette minun kirjoituksiani ja katselette Tiimin hassutteluita. Enpä oikein olisi ihan edes uskonut, miten suuren suosion nuo videot ovat saaneetkaan. Katsojien ikähaitari noissa on melkoinen. Todella iäkkäitä ihmisiä niin miehiä kuin naisiakin on tullut kertomaan, että videot ovat viihdyttäviä, informatiivisia ja hauskoja. Nuoret toki imevät tietoa ja tekniikkavinkkejä jaksoista mutta moni jo vousia taukoillutkin punttikörmy on saanut uuden kipinän videista ja palannut salille. Oli ilo kuulla, kuinka niin moni teistä viikonloppuna kannusti niiden tekemiseen jatkossakin. Ja tehdäänhän me, kun selkeästi moisille on tilausta niin miksei tehtäisi, kunhan katsojia piisaa.

Oli  ihan sairaan siistiä, kun Fitnesstukun osastolla alkoi ihan jonoksi asti muodostua porukkaa, jotka halusi ikuistaa hetken Nyyzzikzen kanssa. Se jos mikä on äärimmäisen kannustavaa niin minulle kuin varmasti teille, jotka näitä kaikkia juttuja netissä seuraa. Nyt vaan täytyy tässä jatkaa bodaamista ihan kahta kauheemmin, jotta sitten seuraavan kerran kun noustaan SM-lavoille, voitte hyvillä mielin nähdä uudemman, isomman version Nyyssiksestä. Nyyssölä mark II.

Tässä muuten hyvä kuva Pro-kisojen voittajasta sekä minusta tukun osastolla. Sain Baitollahin houkuteltua tykkivertailuun. Ajatelkaa nyt, tämä mies on alle 4 viikon kuluttua menossa Mr. Olympiaan!! Pikkasen on vielä tekemistä meikällä että saisin edes tuonne päin omaa pakettia kasvatettua, mitä Abbaspourilla on nyt.

Baito ja minä:

Baitollah_Abbaspour_and_Mika_Nyyssola

Kommentit (50)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.