This is Mika

26.08.2012 15:36 2min luku 25

Short movie - The Mustard

Kun elämä potkii päin naamaa ja käännät sille toisen posken ja se potkii menemään sillekin puolelle, ei auta muuta kuin hymyillä. Useimmiten asioilla on tapana järjestyä. Se mikä sua ei tapa, vahvistaa (paitsi sydänkohtaus). 😀 Lauloihan Briankin, että: always look at the bright side of life!

The Mustard on Team M&M:n aivopieru. Se on hetkellisen tekstiviestittelyn tulos. Tämä on sanoista tekoihin noin viidessä päivässä ja 8 minuutissa. Uolevi Ojala teki 8 minuutin kuvausten takia yht. 3 tunnin edes-takaisen reissun Turusta, jotta saimme haluamamme vastanäyttelijän elokuvaamme. Kiitos vielä Unskille, upeaa työtä! (Unski muuten kisaa 8.9 Lahdessa bodauksen raskaassa sarjassa ja heti seuraavana viikonloppuna Turun Fight Nightissa mies ottelee K1-säännöillä kehässä! Suosittelen tulemaan molempiin tapahtumiin paikan päälle! Itsekin olen molemmissa, tosin toisessa olen yleisössä ja toisessa itse lavalla).

Tässä ote tekstiviestittelystä:

Joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle, tosin se voi johtua huonosta lähinäöstä. Jos et näe metsää puilta voi se tietysti olla, että juuri siinä metsässä ei ole puita? Mene ja tiedä, mutta minne mennä jos ei tiedä? 😉 LOL! Tässä tuo tekotaiteellinen pläjäys, The Mustard:

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.