This is Mika

06.11.2010 14:14 2min luku 7

Selkää taas ja muuta höpinää

Ollaan katsottu Lostia alusta alkaen uudelleen. On mielenkiintoista seurata sarjaa toista kertaa ja nähdä siinä ne kaikki ovelat vihjeet kuinka sarja näyttää mitä tuleman pitää. Tulee katsottua Lostia ihan eri tavalla ja täytyy sanoa, että nautin siitä aivan yhtä paljon kuin ensimmäiselläkin kerralla. Losti on yhä mielestäni televisiohistorian upein sarja.

Fitnesstukulla muuten ohittamaton tarjous, jonka bongasin. NImittäin Creatine monohydraatti 2 x 500g 9,90!!!

Tässä on lisäravinne jossa hinta ja laatu kohtaa uskomattoman hyvin. Kreatiinihän on tutkitusti yksi niistä lisäravinteista, jotka todella toimii. Kreatiini lisää massaa, antaa voimaa sekä sarjakestävyyttä!

2 x 500g 9,90!!!

Mene siis ylhäällä olevan bannerin kautta Fitnesstukun sivuille ja tilaa omasi pois!

Selkätreenit oli viikolla aika kovat. Otin taas heavysti selkää ylätaljassa ja kokeilin ihan äärimaksimeja. kovimmat sarjat 180 kilolla ja 200 kilolla (tosin 200 ei tullut ihan alas asti). 180kg sain kuitenkin aika hyvän kutosen, johon olin tyytyväinen.

Sarjat ylätalja, suora tanko:

  • 15*100kg
  • 15*120kg
  • 10*140kg
  • 6*160kg
  • 6*180kg
  • 4*200kg (vajaita)
  • 15*100kg

Toisena liikkeenä vipuvarsikoneella kulmasoutua per käsi 15*50kg 3 sarjaa. Siinä se. Ensimmäisessä liikkeessä taottiin ne kovat raudat ja saatiin pumppi päälle. En näe mitään järkeä ylläpitää pumppia kahta tuntia ja veivata erilaisia liikkeitä lukemattomilla sarjoilla. Sellainen treeni kääntyy lihaksia vastaan ja itseasiassa syö lihaksia pidemmän päälle kuin kasvattaa niitä.

Kunto on nyt suht kova ja tuntuu siltä kuin kädet olisivat ottaneet hieman lisää lihaa ympärilleen? Ainakin forkut ovat niin kipeät (lihaskalvot painaa ilkeästi forkkujen luihin, sama kuin penikka jaloissa), että välillä oikein sattuu kun puristaa kovaa tangosta kiinni. Anyway, hieromalla ne varmaan lähtee pois ja eiku treenaamaan! 🙂

Tässä Miken ottama erittäin hieno kuva, kun oltiin kuvaamassa promokuvia Mantiloiden salilla, itäkeskuksessa.

Keep on trainin’!!!!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.