This is Mika

22.12.2007 00:20 3min luku 0

Selkää Jarin kanssa

Dsc00150.jpg

Helou.

Kova viikko treenejä takana. Keskiviikkona Jarin kanssa tehtiin ojentajia ja olkapäitä.

Ojentajat:

Kapeapenkki, 15x50kg, 15x80kg, 6x100kg, 4×120, 2x140kg, 6x120kg (Jari väänsi 6x140kg)

Dipit, 20xoma paino, 10xoma+40kg, 5xoma+70kg (Ja Jari otti lisäpainolla 3 sarjaa 5x70kg)

Ylätalja, pumppia 40kg ja 50kg pitkiä sarjoja.

Olkapäät:

Vipareita ja takaolkamasiinaa.

Treenit kulki hyvin ja saatiin tehtyä hyviä settejä. Olin erityisen tyytyväinen kapeaan penkkiin joka kulki suht hyvin. Kaverin kanssa kun treenaa, uskaltaa ottaakin huomattavasti isompia painoja. Ojentajat eivät kuitenkaan kipeytyneet aivan samalla tavalla kuin kevyemmissä, hieman pumppihakuisemmissa treeneissä, mutta toivottavasti ne kasvavat sitäkin enemmän!

Torstaina tein jalat, se niin sanottu kakkosjalkatreeni. Kyykkäsin todella syvältä ja tehtävänä oli saada 4×4 160 kilolla. Hyvin meni vaikka eräs salilla ollut neito jo luuli minun kuolevan painojen alle, kun naamani meni niin ”sinertäväksi” kesken sarjan…

Perjantai ja otsikon mukaisesti oli selkätreenit Jarin kanssa! Jari ”the big wheels” Leskinen ja minä rantauduimme neljän aikoihin gymille.

Jarin selkä.jpg

Ensi alkuun leukoja omalla painolla, kuten jo on tavaksi muodostunut. 4×15-11 toistoa. Toisena liikkeenä ”Markus Rühl”-tyyliin kulmasoutua kässäreillä vinopenkissä (ks.
pikku kuva alempana) 10x30kg, 10x50kg ja 10x50kg. Päälle yksi sarja molemmilla käsillä yhtäaikaa 10x30kg. Näiden jälkeen T-kulmasoutua 15x50kg ja 10x75kg, 10x75kg ja hikinen 6x75kg. Paukut loppui jo siinä vaiheessa totaalisesti. Jari tosin jaksoi kuin dieselveturi (teki vielä istuen reiden takaosille koukistuksia). Itse väänsin vielä pacific ylätaljakoneessa 4 sarjaa pumppia latseille. Yhden käden kulmasoudussa jotenkin onnistuin kipeyttämään oikean ranteeni, joten se söi voimaa muissa liikkeissä ja häiritsi lopputreenin ajan. Muuten oli aivan fantastista tehdä kovat treenit Jarpan kanssa.

treenit jarin kanssa1.jpg

Palatakseni vielä hieman tuohon leuanvetoon, se on tuntunut äärimmäisen hyvältä selässä ja uskon sen vielä kehittävän lisää pihviä latseihin ja antavan ehkäpä leveyttä ja muotoa selälle. Hyvänä lisänä selkätreeneihin se kuitenkin saa selän lihakset ihan kipeäksi asti, joten menee vielä tovi ennen kuin hermotus sopeutuu liikkeeseen liian hyvin. Kun tämä aikanaan tapahtuu, vaihdan liikkeen hetkeksi johonkin muuhun. Vaihtelua pitää siis olla!

Treenivideo on nähtävissä tässä:

*VIDEO*

Jos joku ihmettelee, että mikä ihmeen kuva se tuossa ylinnä on, niin kerrottakoon, että Jari tuossa kuvassa istuu meikäläisen suihku/höyrykaapissa. Jarin mielestä se lähinnä muistutti jotain futuristista discoa tai aikakonetta/extra terrestrial materiasiirrintä, heh. Siksipä olikin pakko istuttaa Jarppa sinne ja napata kuva. Huomaa bodypeukku.
Tuli salilla sitten taas kerran pelleiltyäkin, sillä yllättäen Utti ”hulkki” Hietala (ei Hietanen) treenasi jalkojansa (jotka ovat siis pelkkää nilkkaa) kovaa ja rääkäten, joten meillä oli lähes velvollisuus aloittaa uusi videosarja nimeltään: ”Katsotaan, ketä tänään löytyy salilta?” Utti, eli henkinen voittaja… mitä se sitten takoittikaan?

”Katsotaan, ketä tänään löytyy salilta?”-

*VIDEO*

Eipä tässä sitten muuta, kuin Joulua kaikille! 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.