This is Mika

28.11.2012 12:04 1min luku 25

Scifiä ja äksöniä!

Morgon!

Tsekataas vähän mitä tuolta leffatarjonnasta on tulossa meille scifin ja fantasian ystäville?

The Man with the iron fists.

Tarantino touhuaa tän leffan parissa ja jälkikin on aika nice. Toimintaa ja kung-fua tuutin täydeltä. Ja wrestlingin ystäville tiedossa nannaa, kun Batista on messissä leffassa! NImirooleissa Russel Crowe ja Lucy Liu.

Andrew Will käsikirjoittanut ja ohjannut scifirähinän The Prototype. Aika metkan näköinen maski ja varustus tuolla ”prototyypillä”. Ihan varmasti viihdyttävä pätkä. 2013 pitäis tulla ulos.

Messevä ja eeppisen oloinen Cloud Atlas on odotettu ja hypetetty scifieepos. Miten yksilön teot vaikuttavat menneisyyteen, nykyhetkeen, tulevaisuuteen ja tapahtumiin? Elokuva ei ole pelkästään visuaalisesti kaunis vaan siinä on ajatusta ja sanomaa. Leffan taustalla hyörii kovia nimiä, kuten Matrixista tuttu Andy Wachowski.

Visuaalinen Cloud Atlas:

Näyttelijäkaartikin on suhteellisen kovaa luokkaa: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weawing ja Hugh Grant. Aika must see-leffa todellakin. Toivotaan vaan, että ei ole sellaista tekotaiteellista ja väkisin väännettyä ylisentimentaalista draamaa vaan sopivasti äksöniä sen draaman vastapainona!

The Hobbit, An unexpected Journey. Tarviiko tästä elokuvasta edes sanoa mitään? Peter Jackson ohjaa ja LOTR:sta tutut näyttelijät jatkavat rooleissaan uusien kera. Tolkienin teokset ovat korkeakulttuurista kirjallisuushistoriaa ja Jackson tekee niille upeaa oikeutta elokuvien muodossa. Visuaalinen ja varmasti kirjalle uskollinen trilogian ensimmäinen osa tulee jälleen kerran mullistamaan elokuvamaailmaa!

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.