This is Mika

27.04.2012 09:23 2min luku 12

Saunalahti se osaa! Jippii!

Terve!

No niin. Eilen sitten tapahtui. Ihan huvikseni kahden viikon netittömyyden kunniaksi ajattelin ilahduttaa saunalahden asiakaspalvelua puhelinsoitolla ja kysäistä tilannetietoja. Yhdistettiin vikapuolelle ja siellä täti/rouva/naishenkilö joensuun murteella katteli tilannehistoriaa. ”juu näkyy täällä tämä häiriöilmoitus joka on vieläkin aktiivinen.” Yllätys yllätys. 😀 Noh, kyselin vaan uudestaan, että missä mennään niin rouva päätti siinä samalla kokeilla, että tunnistaako heidän järjestelmänsä mun purkkia. Hetken aikaa sorvattuaan rouva sanoi, että ”kyllä se sun purkki nousee linjoille ja näyttäisi, että olet tänään saanut IP-osoitteenkin.” WOOT?

Pyysin toistamaan ja yhä skeptisenä sanoin, että enpä usko että netti vielä toimii, nimittäin minullehan oltiin luvattu ja sopimuksessakin sanottiin, että minulle tulee HETI ILMOITUS tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun 10 meganen yhteys on käytettävissä. MITÄÄN ILMOITUSTA ei ollut tullut! Ja nainenhan juuri sanoi, että häiriöilmoitustakaan ei oltu kuitattu.

Annoin yhä palautetta, että kaiken tämän farssin aikana missään vaiheessa minuun päin ei olla oltu yhteydessä vaan olen itse saanut olla aktiivinen. Nytkin, jos en olisi ollut aktiivinen ja soittanut sinne päin, olisin yhä ilman nettiä kiltisti odottanut varmaankin tuomiopäivään asti, koska modeemihan täytyy sammuttaa ja sulkea, ennen kuin se aloittaa uudestaan kaistojen etsimisen. Vieläkään ei siis ole minulle tullut ilmoitusta, että netti olisi käytettävissä. Nyt siis netti toimii, mutta vain siksi, että osasin ja jaksoin ja näin sen vaivan, että soitin sinne vikapuolelle ja penäsin TAAS kerran tilannetta. Täytyy sanoa, että ehkä paskinta palvelua koskaan olen saunalahdelta saanut!

No anyway, netti toimii nyt ja antaa melkein sen kympin ja uppaa pari megaa. Ihan jees, mutta aikamoinen paskanmaku jäi suuhun koko prosessista. Saunalahti saa minulta yhden tähden viidestä! 😀 1/5

***

Gymlog 21

Tänään kuvataan yhdentoista pintaan uusin jakso. Iltaan mennessä odotettavissa siis uusi jakso! Stay tuned!

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.