This is Mika

30.10.2012 11:24 2min luku 85

Salilla epärehellistä henkilökuntaa?

Tällaisenkin kuulin tässä juuri, että salin asiakas oli unohtanut kalliinpuoleiset vetoremmit salille. En nyt lähde nimiä mainitsemaan, mutta respasta sitten kysyttiin seuraavana päivänä mieshenkilöltä, että olisiko näitä remmejä kenties kukaan tuonut tänne? Mies oli kirkkain silmin valehdellut, että ei ole ja että pari viikkoa sitten oli viimeksi tänne tuotu vastaavanlaiset, mutta ne olivat eri väriset. Myöhemmin asiakas oli sattunut juttelemaan erään PT:n kanssa ja hän sitten kertoikin, että oli juuri edellisenä päivänä kiikuttanut moiset remmit respaan ja vielä samalle henkilölle, jolta niitä oltiin kyselty!

Noh, uusintakysely respasta eri henkilöltä tällä kertaa tuotti tulosta ja siellähän ne vetoremmit lojuivat, tämän respamiehen omassa toimistossaan!

edit. Pieni korjaus asiaan. Ollessani tänään salilla, tuli kyseinen respamies selvittämään monisanaisesti, ettei hän suinkaan ollut ottanut remmejä vastaan vaan hänen siskonsa. Remmit oltiin viety epähuomiossa sitten takahuoneeseen, eikä niitä osattu sitten sieltä etsiä. Toisin sanoen tällä kertaa ei oltu epärehellisiä vaan huolimattomia ja välinpitämättömiä.  Jatketaan! 🙂

 

Tämä kyllä pikkasen herättää ajattelemaan, että missähän kaikki meikäläisen rannetuet, magneesiumit yms. tavarat ovat, kun olen sellaisia epähuomiossa salille jättänyt enkä sen koommin löytänyt vaikka kysellyt respasta. Olisikohan aika valikoida sinne tiskin taakse osaavat ja asiakaspalvelukykyiset henkilöt? Miten muilla saleilla, onko vastaavaa tapahtunut? Mitä kaikkea olette epähuomiossa unohtaneet salille? Onko jotain arvokasta ikinä palautunut takaisin omistajalle?

Iteltäni pöllittiin lompakosta vuonna 2003 rahat kun pikaisesti vessassa kävin. Olin jättänyt housut pukukaappini oven eteen ja perhana joku satunnainen kertakortin ostanut kävijä nyysi rahat lompsasta. Huomasin asian vasta treenien jälkeen, eikä tekijää koskaan saatu kiinni. Oli sentään jättänyt kortit rauhaan, rahat ja kenokuponki kelpasivat. Se mikä vielä harmitti, että sillä kenokupongillakin vielä sattui juuri voittamaan 35 euroa, eli varmaan oli pitkäkyntisellä kiva käydä lunastamassa varastettu kunponki kiskalta.

Kyllä mielestäni rehellisyys aina maan perii, eli juuri epärehelliset ihmiset harmittavat kovasti. Mutta tällaista tämä maailma on ja rehelliset ihmiset sitten epärehellisyyden takia joutuvat kärsimään.

Kommentit (85)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.