This is Mika

15.12.2011 21:42 2min luku 11

Salikäytöstä ja herkkubaduggaa

Moro

Tuli taas koettua erikoista salikäyttäytymistä. Treenasin asiakkaan kanssa (ei ollut mayors) käsiä käsipainojen luona. Istuin penkissä ja tein kuuluisaa 10+10 settiä hauiskääntöä. Yhtäkkiä vierestäni suhahti kaiffari ja nappasi telineestä käsipainot. Kässärit kädessä jannu sitten marssi helvetillisellä kiireellä ja törmäsi päin meikäläistä juuri kun olin tekemässä viimeisiä toistoja!

(nyt tulee kiroilua)

Jumalauta! Tuli sellainen fiilis, että olisko minun nyt sitten pitänyt väistää herraa, kun hän sieltä ahtaasta nurkasta syöksyi painojensa kera minun ohi? Ehkä minun olisi pitänyt nousta kesken sarjan penkistä ja väistää herraa ja jatkaa vasta sitten, kun kiireinen punttiukkeli olisi saanut esteettömästi kulkea kohti omia askareita?

Rehellisyyden nimissä, hyvät lukijat. Älkää ikinä häiritkö ketään treenaajaa, joka tekee sarjaansa. Minulla meni vituiksi koko oma setti. Itseasiassa jopa vahinkoja ja onnettomuuksia voi syntyä, kun salilla ryntäillään päätä pahkaa. Tämä hemmo muuten vielä jatkoi toilailuaan ja törmäili seuraavallakin painojenhakureissulla pitkin seinällä roikkuvaa tankoryhmää ja potki penkkejä pois tieltään väännellessään jotain vipunostoja. Tuli oikeasti sellainen tunne että kohta sattuu jotain ton hortoilun ja päättömän heilumisen johdosta…

Aikaisemmin (Mayorsilla) tänään tapahtunutta

Kauhean nälkäisenä tulin salille. Dieetti näyttää potkivan. Paino 79 kiloa ja kiristyminen on jo silminnähtävää. Safkaaminen oli työkiireiden takia jäänyt pahasti taka-alalle, mutta päätin kompensoida ja ostin proteiinipatukan. En tiedä johtuiko nälästä, mutta ostin 2 Good-patukan ja painelin solkun perukoille nauttimaan köyhän miehen auringosta. Siellä sitten loikoillessani mutustelin sen patukan ja rehellisesti, tuo 2 Good-badugga oli ehkä elämäni parhaimman makuinen badugga ever. Olin siellä solgussa niinku TOTALLY DUDE!

Maku oli tuo Cookies & Cream, tuossa alimmaisena:

Ei muuten mitään haisua mistä noita saa muualta kuin meidän salin respasta.

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.