This is Mika

22.02.2013 08:01 2min luku 63

Rutiineista kroppa tykkää

Moi

Kroppa tarvitsee rutiineja. Rutiinit tekevät itse elämisestä kehonrakennuksen parissa paljon helpompaa. Esim itsekin herään aamulla tuntia aikaisemmin. Keitän rauhassa kahvit, pistän pannun kuumaksi ja ryhdyn paistelemaan jauhelihaa. Keitän perunoita tai riisiä/pastaa siinä ohessa. Vääntelen vähähiilariset leivät  leikkeleillä ja pakkaan kylmälaukuun. Ruuat pakkaan rasioihin, jotka menevät samaan kylmälaukkuun kylmäpattereiden sekaan. Pari leaderin protein 40 -juomaa, yksi light kokis ja appelsiinin makuinen leaderin karnitiini-juoma kaupan päälle.

Parit sheikkerit menevät salikassin sivutaskuun toiseen aminhappoja (kuten Amino-pro essentials tai BCAA powder 12000) ja toiseen palkkari (nectar, bolt ja krea). Kaivan kaapista salivaatteet ja katson, että rannetuet yms vyöt löytyvät kassista. Suurin ketutus olisi, jos esim treenihousut tai paita olisi jäänyt himaan. Lähe sitten farkuissa kyykkäilemään (on joskus tapahtunut niin, että treenihoset jääny himaan. Marssin salin respaan ja ostin kiukuspäissäni uudet treenihousut), treenit eivät saa jäädä moisen takia väliin!

gymlogi

Kun kaikki on pakattu, väsään itelleni vielä pekonimunakkaan ja ryystän tietsikan ääressä loputkin kahvit pannusta.

Tee itsellesi selkeä kaava mitä noudatat niin kaikki hoituu helposti ja vaivattomasti. Mikä parasta, tällöin tule myös tehtyä kaikki mitä tarvitaan, jotta annat kropallesi mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. Kroppa rakastaa sitä, että se saa joka päivä riittävästi ravintoa, rasitusta ja yön ajaksi lepoa korjatakseen kudosvauriot! Ilman selkeää suunnitelmaa et varmastikaan toteuta kaikki niitä asioita mitä tarvitaan tähän loppujen lopuksi simppeliin ”pyhään kolminaisuuteen”!

Gymlog 30 erikoistekniikat aloitt

Kommentit (63)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.