This is Mika

12.09.2012 08:02 1min luku 29

Red meat is back on the Menú

Moikkis!

Nyt saa taas syödä! JEI! Punaista lihaa ja kananmunia menee taas kerran roppakaupalla. Kanakin on lisätty ruokavalioon, mutta vaihtelen proteiinin lähteitä päivittäin. Tämän päivän jauhelihamättö on juuri perfecto bodarille: simple and tasty!

Jauhelihamättö paistetuilla perunoilla!

  • 400g jauhelihaa 10%
  • 500g pariisin perunoita
  • 1 sipuli
  • mauisteita maun mukaan
  • suolaa
  • puoli desiä oliiviöljyä

Paista jauheliha sellaisenaan ilman öljyä. Kun kypsä, lisää öljy ja lisää pariisin perunat pannulle. Paista välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Lisää pilkottu sipuli ja mausteita (esim grillimauste, valkosipulia, suolaa, mustapippuria, yms). Ei muuta kuin purkkiin ja purkki kylmälaukkuun ja menoksi! Jos tykkäät sipulista raakana, lisää se vasta ihan viimeiseksi niin jää mukavan rapeaksi eikä paistu perunoiden kanssa liikaa.

Peruna on hyvää niin keitettynä kuin paistettuna!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.