This is Mika

11.03.2014 11:11 2min luku 34

RAW&UNCUT III - SHOULDERS

Tervehdys!
Nyt olis jälleen tarjolla kipakkaa videota meikäläisen reeneistä maanantai päivältä. Oltiin Myyrin Kuntokeskuksessa tuhoamassa olkapäät ja otin mukaani kameramiehen (Juho), jotta saatiin taltioitua tämä operatsiooni. Eli näin syntyi jälleen uusi RAW&UNCUT -jakso.
rawuncut3_2
Jaksossa paukutetaan ekana liikkeenä military pressiä progressiivisilla nousuilla ihan sinne 110 kiloon asti. Höpistään vähän kaikesta maan ja taivaan välillä. Pohditaan samalla treenaako ammattilaiset oikeesti niin jätti-isoilla painoilla, kuten ne videoissa treenaa? (Coleman, Jackson, Warren). Kuitenkin Kai Greenen treeneissä asiat tehdään aivan eri tavalla…
rawuncut3_1
RAW&UNCUT III -videolla tehdään kuitenkin kursailemattomasti kaikki juuri kuten yleensäkin treenaan, kun kamerat eivät ole päällä. Siinä ei ole mitään jätetty pois, leikattu lyhyemmäksi tai millään tavalla editoitu materiaalia kronologisesti eri järjestykseen. Video alkaa siitä, kun treenit alkavat ja nauha katkaistaan vikan sarjan jälkeen.
rawuncut3_3
Apuliikkeinä toimivat etuviparit, pystysoutu, Bradford Press, sivuviparit, viparikombo sekä olankohautukset. Sarjojen välillä ei toki olla hiljaa ja puuskuteta tuijottaen tyhjyyteen vaan höpistään samalla randomia shittiä kuten aina. Pääasia, että itse treenaajalla on kivaa ja homma sujuu.
Tässä siis uusin RAW&UNCUT III – SHOULDERS, olkaa hyvä:

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.