This is Mika

20.02.2012 20:14 1min luku 32

Ravintolat kiinni jo kahdelta - Toimisiko muutos?

Salut!

Miten olis? Ravintolat menisi kiinni jo kahdelta? Päivi Räsänen ehdottaa, että viinan myynti lopetettaisiin jo puoli kahden maissa, kun se nyt loppuu puoli neljältä.

Aika raju ehdotus ja sehän tarkoittaisi monen työpaikan työtuntien vähenemistä.

Toisaalta voisiko se estää väkivaltaisuudet?

Räsäsen mukaan anniskelun rajoittaminen muutamalla tunnilla auttaisi poliisia selviämään tulevasta säästökuurista, koska ravintolan asiakkaat työllistäisivät virkavaltaa vähemmän.

Hallitusohjelman mukaan poliisin on karsittava menojaan 10 miljoonalla eurolla vuoteen 2015 mennessä ja pidettävä samalla poliisien määrä ennallaan. -IL

Voisiko Helsinki toimia niin sanottuna testikaupunkina, jossa kokeiltaisiin tätä Räsäsen ehdottamaa muutosta? 😀

Mun oma 5 penniä tästä on, että mua ei haittaisi laisinkaan, jos viinan myynti lopetettaisiin paria tuntia aikaisemmin. Olen niin triljoonat kerrat nähnyt ravintoloiden edustalla aamu neljän maissa umpihumalaisten idioottien tappelevan keskenään. Eikä sekään sinänsä haittaisi, mutta kun usein täysin viattomat joutuvat ristituleen ja saavat osansa näiden känniääliöiden takia, niin se on väärin.

90-luvulla tuli sitä katuelämää nähtyä, kun yhden pitkän kesän möin yöt hodareita mantskulla. Se homma oli aika hurjaa niin työaikojen (21:00-05:00) kuin asiakaskunnan puolesta. Olen siis oman osuuteni humalaisista saanut ja kiintiö on täynnä. Mua ei siis yhtään haittaa Räsäsen ehdotus, mutta tietysti ravintola-alalla työskenteleville se olisi väärin.

Ehdotankin, että lyhennetään aukioloja mutta samalla tuplataan ravintola-alalla työskentelevien ihmisten palkat! Onnistuisko se? 😀 Kommentteja? 🙂

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.