This is Mika

04.04.2016 11:29 3min luku 10

Rentoa chilliä - Menoa ja mäiskettä!

Heippa

Viikonlopun vilinät ovat takana ja jäljellä hiki otsalla. 🙂

Lauantaina meikäläisen tykönä pientä iltamaa. Partsilla helotti aurinko ja oli suorastaan kuuma. Sikari maistui siinä muutaman oluen kera. Rauhallista ja hiljaista. On seesteistä tuprutella siinä ilman kiirettä minnekään. Näistä hetkistä nautin.

Chill DYYYD!

12593515_10207394938126095_7262842372422510024_o

Mulle riittää yleensä hyvä sapuska hyvässä seurassa ja nautinto on taattu. Mulla loppupeleissä ei hirveesti ole ystäviä elämässä, mutta ne muutamat, joita ystäviksi voin kutsua, ovat sellaisia joihin voi luottaa. Laatu korvaa määrän omasta mielestäni.

Lauantaina siis oli rentoilua tiedossa ja Da Big Man ”HarmanKardan” Kari ”Kardaani” löysi myös tiensä matalaan majaani. Pistettiin kanafetasalaatiksi ja nautiskeltiin tsekkiläisiä oluita. Absinttipullon olin epsanjanreissulla tuonut kotiin, mutta sitä me lähinnä vaan ihailtiin ja pyöriteltiin käsissämme. Ei me sitä siis maisteltu, en ainakaan muista… 🙂 Tosin seuraavana aamuna oli olohuoneessa iso grillipallo ja hiiliä joka puolella…. 😉 Ei kai.

Kari ja Mä peukut pystyssä tarkoittaa, että kaikki on vissiin ok? 😀

kardaanijama

Sunnuntaina käväistiin kattomassa tuo Batman v Superman. Olipas se synkkä ja täynnä hengästyttävää menoa. Ihan alkumetreistä meno oli sata lasissa. Hyvin tummasävyinen ja mahtipontinen. Affleck näytteli yllättävän hyvin eikä jälleen kerran näyttelijän vaihto onneksi liiemmin haitannut kokonaisuudessaan elokuvaan. Tosin väkisinkin tuli hetkellisesti mietittyä miltä olisi näyttänyt Christian Balen suoritukset intensiivissä kohtauksissa.

Batman antaa kurkunpäänhierontaa terikselle maiharillaan

batman-superman-image-172656

Tässä nimittäin rytisee ja kovaa. Tässä leffassa isot pojat vetää toisiaan turpaan big time. Ja vilahtaa leffassa jotain odottamatontakin, joten paljon kaikkea siistiä siinä on. Pidän menosta paljon ja efektipuolella vietiin äänet ja grafiikka taas niin äärimmilleen. Joku siinä kuitenkin jätti minut himpun verran ontoksi. Olisin ehkä kaivannut vähän puhtaampaa kuvaa sinne. Ruutu oli nimittäin koko ajan täynnä ja tavaraa lensi niin, ettei oikeastaan välillä tiennyt miten päin mentiin. Vauhti oli myös niin kova, ettei muutamiin todella mahtaviin paljastuksiin ennätetty perehtyä lainkaan, kun oli niin kauhea kiire mennä veteleen turpiin.

Se kiirevaikutelma siinä vähän siis häiritsi, mutta muutenhan siis mahtava leffa. Vihdoinkin sellainen, joka ei liikaa selittele tai alleviivaa mitään. Hahmot ovat jo tulleet tutuiksi kaikille, joten nyt ei enää tarvinnut sen kummemmin esitellä Batmania eikä Supermania. Homma sen takia pääsikin niin nopeasti heti vauhtiin. Mahtavaa.

9/10 leffa ja suosittelen. Varoitus, äänet ovat äärimmäisen kovalla ainakin tennari ykkösessä.

Muistakaa hei tilailla noita Latausviikon tarjouksia!

Klikkaa kuvaa

700x240_mika_Payday_deals_april16

Pakko erikseen mainita, että SUPERMASSin INZANEkin on erinoimaisessa tarjouksessa tukulla!! TILAA!! BOOM!!

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan INZANEen käsiksi!

42-83_1

DIILIT VOIMASSA ENÄÄ PARI PÄIVÄÄ!!!

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.