This is Mika

02.04.2014 04:20 2min luku 47

Ravinto, reeni ja relax

Huomenta!
Aikasin taas ylös ja duunii duunii. Eilen oli hyvät käsitreenit. Vedettiin reilu tunti sellaista haipakkaa ojentajia sekä habaloisia että muusta viis. Hyvä pumppi tuli ja loistava fiilis.
Reenin jälkeen oli hymy huulilla:
smile fatso
Paino pyörii siellä 89-93 kilon välillä. On päiviä, kun safkat ei ole kiireiden takia ihan menneet nappiin ja sit tää epäsäännöllinen työ tietysti tekee sen, että välillä sitä saa nukkua niin pitkään ku haluaa ja toisinaan pitää selviytyä 5 tunnin yöunilla. Epäsäännöllinen rytmi ei tietenkään ole se optimaalisin juttu kehitykselle, mutta asian kanssa on vain elettävä.
Nyt vaan syöttöpossun sijaisena mennään ja keskitytään niihin kolmeen pyhään asiaan, jotka bodauksessa merkitsee: ravinto, reeni ja relax.
Tuplat beibi!
bulkkipossu
Kultsa lähestyy ja pian on kisat. Jännä nähdä taas miten siellä kullekin käy. Ollaanko päästy kuntoon ja mikälaisia vapaaohjelmia kukin heittää. Toivotaan, että vapareita ollaan harjoiteltu ja niihin panostettu. Eniten tykkään kun hommassa on kunnon show-meininki ja näkee, että poijjaat tykkää olla lavalla. Jos Mustosen Jari sinne ittensä saa hilattua niin se on takuuvarmaa, että Boogieshow on päällä ja yleisö tykkää!
Kulttuuritalolla siis Fitnesstukku Fitness Classic -kisat ja siellä nährään! 😀

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.