This is Mika

29.12.2019 15:39 3min luku 0

Pyhät ohi, takaisin arkeen ja uudenvuodenlupaukseksi dieetti päälle!!

Heippis kaikille!

Lomat lapissa ohi ja viime yönä myöhäisellä lennolla takaisin Vantaalle. Aivan upeat kelit oli Ivalossa, lunta ja sopivan leuto sää, pakkasta oli vain -3 astetta parisen päivää, kunnes vähä kiristyi. Ei kuitenkaan mitään -20 tai -30 astetta mitä muutaman kerran aiemmin on ollut. Huh!! 😀

***

***

Tuli syöpöteltyä kyllä niin hurjat määrät kinkkua ja lohta, että nyt on aivan älytön morkkis päällä. Tästä onkin pakko mennä tänään puskemaan sellaiset rangaistusjalkatreenit, että saa nuo ylimääräiset kalorit liikkeelle.

Vanhempien ihanaa lapinkoiraa oli upea ulkoiluttaa arktisissa lumimaisemissa, kun täällä etelässä on lähinnä satanut vettä.

Vuosi siis vaihtuu ja jälleen on hyvä tehdä perinteikkäästi itselleen muutamat uudenvuodenlupaukset. Pistän kyllä nyt dieettiä tulille ja puristan itseltäni muutamat ylimääräiset kilot veke. Sixpack pitää saada näkyviin ja verisuonet pintaan. Kaipa tämä diettaaminen vuodenvaihteen jälkeen on jollekulle muullekin ihmiselle tuttua touhua? Salit tuntuvat täyttyvän tammikuussa ja moni meistä päättää ottaa itseään niskasta kiinni. Ja mikä ettei, hyvähän se on näin tehdä ja startata uusi vuosi hyvällä asenteella.

Nyyssiksen ravinto-ohjelmapaketti dieetille!!

Jos itselläsi on vähänkin näitä fiiliksiä, että nyt jos koskaan päätän pistää hommat uuteen uskoon ja käännän uuden sivun omassa elämässäni, niin suosittelen lämpimästi tähän projektiin minun ravinto-ohjelmapakettia! Tämä ohjelmapaketti toimii tehokkaasti dieettaamista varten. Skaalaan ohjelmapaketin kokonaiskalorit juuri sinun mittojen ja tavoitteiden mukaan. Jos haluat pudottaa painoa ja kiristellä, saat tarkat ohjeet miten hommassa etenet progressiivisesti niin kulutuksen kuin kaloreiden osalta. Mukaan tulee siis cardiosuunnitelmat ja ohjeet progressiolle.

Ja toki ravinto-ohjelmapaketti toimii myös yhtä lailla lihasmassan hankintaan. Kokonaiskalorit ovat vain toisenlaiset. Kulutus ja ravinnon saanti näyttelevät isoa osa niin dieetillä kuin lihasmassan kasvattamisessa. Luonnollisesti treenaaminen oikeanlaisen ruokavalion ohella on iso asia. Dieetillä tarvitaan lihaskuntoharjoittelua, sillä eihän kukaan halua rasvanpolton yhteydessä polttaa samalla lihaksia pois? Tässä onkin tärkeää, että oikeiden ravinto-ohjelmassa olevien makrosuhteiden lisäksi käytetään ravinnosta saatu energia hyödyksi nimenomaan salilla, tuotetaan tehokkaalla treenillä hypertrofiaa lihaksiin, poltetaan lisäksi rasvakudosta ja loppuaika annetaan lihasten ja kehon toipua ja palautua.

Koko prosessi, oli kyse diettaamisesta tai lihasmassan kasvattamisesta, on periaatteessa hyvin simppeli mutta valitettavan usein ilman oikeaa osaamista, tietotaitoa ja kokemusta yllättävän hankala. Minun valmiilla treeniohjelmapaketeilla päästään uudelle tekemisen tasolle ja treenaaminen pysyy monipuolisena ja riittävän mielekkäänä. Sehän on tärkeää, että sinne salille haluaa mennä haastamaan itsensä.

Minun ravinto-ohjelmapaketin toimivuus perustuu siihen, että ruoan valmistuksen pitää olla helppoa ja nopeeta. Ei saa olla liikaa säätöä ja kikkailua ruoan duunaamisessa. Sapuskan pitää kuitenkin olla hyvää ja sehän onnistuu minun mukana tulevien ohjeiden ja vinkkien avulla. 😀 Kun ruoka on simppeliä, nopeeta valmistaa ja se maistuu hyvältä, koko hommasta on hurjan helppo pitää kiinni. Myös hyvin olennaista tuossa paketissa on tarkkaan suunniteltujen makrosuhteiden osuus. Pidetään huoli, että vaikka ollaankin miinuskaloreilla, energiaa on riittävästi mukana, jotta jaksetaan painaa kovia treenejä ja muutenkin jaksetaan olla niin töissä kuin koulussa tms.

Valmiiden ohjeiden ja ohjelmapakettien avulla on niin helppoa toteuttaa omia dieettejä ja tehdä sitä elämäntapamuutosta ja lisäksi oppia ravitsemuksesta kaiken tekemisen ohella. Minun ravintopaketit sisältävät aina kaiken mahdollisen tiedon jokaisesta ateriasta, jolloin opit ymmärtämään kaloreiden ja makroravinteiden merkityksen. Opit hahmottamaan ruoka-aineiden kalorit ja minkä verran kussakin ateriassa on grammamääräisesti proteiineja, hiilareita ja rasvoja. Ei mene kauaakaan, niin sitä osaa jo itse katsoa ruoka-aineista ravintosisällön ja kaiken lisäksi ymmärtämään mitä se käytännössä tarkoittaa.

Ohjelmien tilaaminen!

Ravinto- ja treeniohjelmien tilaaminen on superhelppoa ja olet aina suorassa kontaktisssa minun kanssa. Tilaaminen tapahtuu sähköpostilla. Laitat yksinkertaiseti vain viestin, että ”Moi Mika, haluan tilata sinun ravinto-ohjelmapaketin ja (vaikka) 5-jakoisen treeniohjelmapaketin”. Sen jälkeen vain odotat minun sähköpostia, jossa kerron miten edetään! Saat lopulta laskun UKKO.fi:ltä, jonka maksettuasi saat minulta ohjelmat mailiisi pdf-tiedostoina ja pääset heti starttaamaan hommat!! 😀

Ensi kesäksi kuntoon! Eiks jeah?

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.