This is Mika

01.01.2010 21:47 2min luku 1

Aaton treenit

Uuden vuoden aattona kävimme kiltisti treenaamassa. Selkä ja olkapäät tehtiin melko tyhjässä salissa. Kovasti olen yrittänyt poltella joulun syömisiä pois treeneillä ja aerobisilla. Selälle heti alkutöikseni kiskaisin kiukulla 31 leukaa kapealla vastaotteella (parhain-tulokseni-koskaan). Eka sarja veti kyllä kropan ihan jumiin ja loput leuat olivat vain kympin toistoissa. Käsipainoilla kulmasoutua ja pacific-koneella viimeisteltiin treenit.

Olkapäille pystysoutua ja vipareita. Hyvän pumpin sain kauttaaltaan ja ryntäsin treenin päätteeksi crossarin päälle 20 minuutiksi. Edellisen päivän jalkatreeni painoi hieman koivissa, kun hiihdin crossarilla, mutta se itse asiassa vetreytti jalkoja sen verran, ettei ne ole enää niin arat tänään.

Tässä pari pukkarikuvaa treenien jälkeen.

back2

vatsat

Paljon pitää vielä saada pois läskiä. Vatsat alkaa jo näkyä, mutta selän puolella on fläsää oikein huolella.

Kattelin muuten hieman oudon, mutta samalla loistavan elokuvan tässä taannoin. 9 on Tim Burtonin tuottama visuaalinen animaatioelokuva. Apokalyptisia maisemia ja nukkein taistelua mekaanisia hirviöitä vastaan on tässä elokuvassa tiedossa. Elijah Wood on pääosan ääninäyttelijänä mainio. Suosittelen kaikille, jotka pitävät hieman erilaisemmista animaatioelokuvista. Tässä on sci-fiä ja 1800-lukua sekoitettuna tunnelmalliseen mystiikkaan ja hurjaan actioniin.

5/5

9-movie-poster

Traileri:

(klikkaa kuvaa)

9_movie

Hyvää uutta vuotta 2010!!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.