This is Mika

24.08.2019 14:06 3min luku 0

Pumppia aiheuttavat käsitreenit videolla!

Moro!

Eilen oli melkoisen hektinen päivä ihan aamusta lähtien. Käväisin nimittäin lähes heti herättyäni salilla jumppailemassa. Tämän jälkeen oli yli 4 tunnin kuvaukset APCON -messuilla liittyen erääseen ensi vuonna ilmestyvään tv-sarjaan.

***

***

Aamupäivä meni siis käsitreenien parissa. Lupasin nimittäin edellisessä livestriimissä, että striimaan jälleen perjantaina salilta treenit, ja näinhän sitä oli pidettävä lupaksista kiinni. Käsitreeni oli vuorossa ja päätin tehdä kolme liikeparia superina ja loppuun vähän pushdowina oikkareille extrana.

Eka liikepari Scull Crusher ja Hauiskääntö tangolla.

Liikeparit:

  1. Scull Crusher & Hauiskääntö tangolla
  2. Ranskalainen punnerrus kulmassa & Hauiskääntö käsipainoilla
  3. Kickback & Tuettu hauiskääntö

Erittäin kovat pumpit tuli ja näin vuorokausi treeneistä tuntuu käsissä oikein mukavalta. Tuntee tehneensä jotain. Striimissäkin oli ihan kivasti väkeä. 1800 kävijää suoratoiston aikana oli kaikkiaan linjoilla, joten melkoisen paljon ihmisiä kiinnosti treenit.

Scull Crusher Smithissä on hyvä massaliike ojentajille.

Pyrin yleensä käyttämään suhteellisen isoja painoja, vaikka pyrin kokonaisuuteen nähden tekemään volyymipainotteista treeniä. Pääliikkeissä sarjat siis aina yli 65% maksimiraudoista ja siihen yhdistetään jotain erikoistekniikoita. Nyt oli supersetit käytössä niin, että ensin ojentajat ha siihen perään hauikset. Useasti käsiä treenatessani teen ojentajat ensin kokonaan ja sen jälkeen siirryn hauiksiin. Tällä kertaa  tuntui kivalta tehdä nämä superina.

Hyvä pumppi parempi mieli, vaikka miestä tuossa vaiheessa jo uuvutti! 😀

Tosiaan siis nämä treenit ovat kuvattu ja löytyy jälkitallenteena. Pistetään tuo video tänne katsottavaksi.

Sen verran aktiivista ollut meikäläisen livestriimaukset, että olen ehtinyt tässä tuon salistriiminkin ohessa pari kertaa tällä viikolla striimata kotoa.

Iltapäivän puheenaiheita riitti kolmen ja puolen tunnin verran!

Tässä striimissä paistellaan raakamakkaraa ja kuunnellaan kun naapuri poraa. Tosin naapuri ei onneksi enää porannut kun striimi saatiin käyntiin! 😀

Tv-kuvaukset!

Sain treenit tehtyä ja kuvattua, jonka jälkeen olikin jo kiire käydä himassa, vaihtaa kledjut ja rientää messukeskukseen. Siellä oli ensi keväänä esitettävään tv-sarjaan kuvauksia, jonka yhteen jaksoon minua oltiin pyydetty mukaan. Oli erittäin hektinen ja lopulta tiukkakin aikataulu, joka selvitettiin hyvin ja kuvaukset menivät mainiosti. Tapasin Paasosen Heikinkin siellä ja pitää se mainita, että mies on erittäin mukava tyyppi!

Kiusasin heikkiä vähän, kun hän mussutteli eväitään siellä tauolla. 😉

Olen kyllä todella iloinen, että tulee tällaisia tilaisuuksia aina silloin tällöin, kun minua pyydetään mukaan erilaisiin projekteihin. Silloin ainakin tulee sellainen fiilis, että tässä on kaiketi jotain onnistuttu tekemään oikein, kun päättävillä ihmisillä on halu ja mielenkiinto ottaa meikäläinen messiin?  Televisio on sellainen metka paikka ja varsinkin tv-tuotannot, että sellaisiin ei ihan jokainen poika tule eksymään mukaan. Tällaisten tilaisuuksien kohdalla pitää vaan ottaa ilo irti ja hypätä peesiin!

Tv-ohjelmasta en toistaiseksi voi kertoa tämän enempää mistä on kyse, mutta heti kun ohjelmaa aletaan mainostaa tai saan tiedon, että tuota voi ”kampanjoida”, niin lupaan kertoa vähän enemmän. Ohjelma on tulossa kuitenkin neloselle ja arki-illan prime time -osastolle. Eli ilmeisesti ohjelmalle on odotettavissa paljon katsojia.


BACK TO THE GYM!

Syksy tulee ja jengi valuu takaisin arkeen ja saleille treenaamaan! Nyt on tukulla törkeän huokeita tarjouksia:

-Octane -25%

-Ultimate Recvery Complex (palkkari) 1,2kg -20%

-Creatine Monohydrate -20%

-Coated Best Bar- patukat PUOLEEN HINTAAN!

-WHEY-80 1kg, vain 11,90€

Ja paljon muuta, eli klikkaa banneria alla ja mene shoppailemaan!

Kampanja voimassa 1.9 saakka!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.