This is Mika

24.08.2009 14:52 3min luku 2

Lomalla tehtyä

Hellou again!

Luojan kiitos loma on yhä päällä, enää vain viikko jäljellä, mutta silti!

Mitäs mitäs? Metrossa ja noin fiininä vielä?

fiinina.jpg

Noh, ei meikäläisestä vielä toimitusjohtajaa ole tullut, vaan oltiin edellisviikon torstaina matkalla Tv-sarjan kuvauksiin.

Sarja on Helppo Elämä, jonka toinen kausi tulee ulos ensi keväänä maikkarilta. Päästiin johonkin toimistokohtaukseen, jossa meitä koulutetaan kaiketi paremmiksi työntekijöiksi? Heh, saas nähdä näkyykö meikäläistä edes niissä kohtauksissa.

Viime tiistaina pidettiin pienet ex tempore-illanistujaiset. Tässä kuva ehkä maailman rumimmasta hotshotista.

maailman-rumin-hotshot.jpg

Ilta venyi aamuun asti ja musa soi. Onneksi oli kaikilla samantyylinen musamaku, joten loistavia bändejä kuunneltiin koko yö.

Tässä koko massiivinen bileporukka:

me1.jpg

Jo tutuksi tulleet Totski ja Hanski käyttäytyivät erittäin edustavasti. Ahven oli jostain syystä poistunut jatkoille jo alkuillasta.

me2.jpg

Eilen saatiin liput Summersmash-Wrestlingtapahtumaan, joka järjestettiin Kulttuuriareena Gloriassa. Suomalaista vapaapainia siis oli tiedossa. En ole aiemmin käynytkään tuollaisessa tapahtumassa, vaikka olenkin seurannut wrestlinkiä jo 90-luvun alusta asti. Hauskoja hahmoja ja hienoa painimista. Olin itseasiassa erittäinkin ylättynyt kuinka hyvin useimmat heistä esiintyi ja paini. Varsinkin Jesse the kidd-painija oli oikein hyvä ja otti nöyrästi iskuja vastaan useammalta vastustajaltaan.

Tässä painija Starbuck ottaa kunnolla Häijy-Heimolta ”turpiin”.

restling.jpg

Matsit olivat hauskasti kaksiosaiset, joissa iltapäivällä ottelut olivat enemmän lapsiystävällisempiä, kun taas illalla kuultiin kirosanoja sekä nähtiin oikein vertakin… 🙂

Katjalle suuri kiitos lipuista. Oli todella kiva ilta ja tapasin paikan päällä muutamia tuttujakin kuten Rikun ja Pirren. Tapasin myös Adagion vokalistin Christian Palinin!! Tuo enkeliääninen Christian on erittäin mukava heppu.

Paini-illan jälkeen juttelin muutaman sanan myös Michael ”Starbuck” Majalahden kanssa, joka valitteli selkäkipujansa. Miehellä menee kuulemma aina selkä jumiin matseissa. Vanhoja vammoja ei pääse koskaan pakoon. Auts.

Kovasti Starba ja kumppanit yrittivät värvätä meikäläistä painimaailmaan mukaan. Täytyy sanoa, että jos ei olisi näin kovasti tullut vammoja bodausuran ja salivuosien varrella, voisin jopa harkita… Tai no, ehkä jos sitä saisi kroppansa ehjäksi, niin voisi sitten rikkoa sen huolella Rey Nysteriona?

nysterio.jpg

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.