This is Mika

21.05.2018 20:12 3min luku 0

Projekteja ja paluuta Suomeen

Moikka!

Lomilta paluu ja takaisin arkeen. Vaikka lauantaina tultiinkin takas Suomeen, oli sunnuntaille jo bookattu tekemistä.  Perjantaina poistuttiin paratiisisaarelta vesitasolla. Klo 14:00 paikallista aikaa oli lähtö ja 45 minuutin lennon jälkeen oltiin Malen lentokentällä. Siellä odoteltiin tovi, kunnes lento iltasella klo 20:20 starttasi kohti Qataria. Viiden tunnin lento Dohaan, jossa vaihtoaikaa oli noin kolme tuntia. Lento Dohasta Helsinkiin lähti 02:00 aamuyöstä ja kuuden tunnin jälkeen olimme vihdoin Suomessa noin 08:00 maissa. Laukutkin tuli perille, tosin vaimon matkalaukusta oli toinen matkalaukkuhihna hävinnyt mystisesti, mutta muuten kaikki ok. Jalat toki oli turvoksissa kuin vastasyntyneellä ja hieman väsynyt sekä nuutunut fiilis oli lennon jälkeen.

Dohan lentokentällä oli jokseenkin isohko nalle

Lauantai päivä eteni aika simppelisti. Himaan saavuttuamme paineltiin heti kauppaan ja ostettiin himaan safkaa. Väkersin kana-kasvis -sörsselin, jonka kiskasin kokonaisuudessaan yhdellä istumalla huiviin ja painelin siinä klo 12 maissa sänkyyn. Nukuin muutamaa vessassa käyntiä lukuunottamatta seuraavaan aamuun klo 06:00 asti. 18 tuntia siis unta palloon ja heti aamusta herättyäni ryhdyin valmistelemaan Myyrin Kuntokeskuksessa pidettävää penkkipunnerrus workshoppia. Workshop meni oikein mainiosti ja osallistujiakin riitti kivasti. Parin tunnin puuhastelun jälkeen keskityin autoni huolteluun tulevaa katsastusta varten. Ryntäilin sinne tänne ja kävin korjauttamassa kiveniskemää sun muuta (nykyään katsastuksessa voi tulla hylky jo pienestäkin kiveniskemästä, jos se on kuskin näkökentässä).

Auto pesty ja aurinko paistaa (nyt se on jo likainen, kun pihlajapuusta irtoo siitepölyä ja mun autopaikka sijaitsee just pihlajan alla)

Tänään jatkui projektit. Nimittäin kirjan tiimoilta käytiin ottamassa täytekuvia sun muuta fiilistelymatskua. Jouni Lehtosen kanssa pyörittiin Espoon hoodeilla ja eksyttiin metroasemillekin.

Tyhjä metroasema Niittykummussa loi siistit olosuhteet kuville ja taustoille.

Kympiltä aamulla startattiin Jonesin kanssa ja vähän ennen kahta iltapäivällä oltiin done. Erittäin siistiä on ollut rakentaa tätä uutta kirjaa ja tehdä siihen paljon pientä ylimääräistä visuaalisuutta. Toki tällainen on sinänsä ihan turhaa, jos ajatellaan, että treeniatlaksen pääpointti on siellä treenaamisessa ja informaatiossa. Tykkään kuitenkin, että tällaisten tiiviiden tietokirjojenkin on oltava houkuttelevia, värikkäitä ja visuaalisia. Tylsää, akateemista ja tasapaksua tekstiä sisältävää tietokirjaa ei millään jaksa lukea, tai en ainakaan itse kauhean innokkaasti sellaiseen tarttuisi. Uskon vahvasti, että tämän jokainen lukija tulee huomaamaan, kun treeniatlasta pääsee pläräämään. Se on ihan huikeen upea!

Yhä ennakkotilaus on mahdollista! Klikkaa kuvaa alla!


Yakuza-diiliä!!

Heitetääs tähän kohtaan pieni eksklusiivinen diilin poikanen. Sain neuvoteltua Disturbin kanssa teille lukijat oikein nastan rättidiilin Yakuzan mallistosta. Ite diggaan tosi paljon noista kldejuista ja varsinkin Yakuzan päheistä vaatteista. Nyt saat nyyssiksen omalla koodilla: MIKAZA  -25 pinnaa alennusta kaikista Yakuzan kankaista. Käy poimimassa omasi! Voimassa 31.5 asti.

Klikkaa kuvaa alla!


Tsekkaa muuten noi toukokuun tarjoukset tukulta. On näpsäkkää diiliä siellä tarjolla!

Roheiinipatukkaa, vihamiineja, läskin polttajia ja vaikka mitä jauhetta jos mihinki tarpeeseen. Ittellä lähti best barit heti tilaukseen. Sen verta on namia nuo roheiinipötkylät.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.