This is Mika

14.03.2015 13:10 2min luku 13

Podcast #25 plus CAM VERSION!

Hello DYYDS!
Gimme some DYYD FIST!  Lauantaiaamu ja aurinko paistaa, sininen taivas. Hieno päivä tulossa. Menkää salille, nauttikaa päivästä. Syökää hyvin, levätkää ja pitkää itsestänne hyvää huolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen poristiin meikäläisen keittiöstudiossa Sirenin Miken kanssa ja tehtiin uusi podcasti teille. Vastailtiin pakkiksen podcast -ketjussa esitettyihin kysymyksiin.
Tunnin mittainen jakso siis tiedossa. Suosittelen lataamaan moccamasteri täyteen sumppia ja jakso tulille. Tai jos oot tekemässä jotain tylsää niin täräytä jakso tubesta päälle ja kuuntele vaikka kännykän kautta kuulokkeilla.
Nyt pienenä uutena featurena löytyy ”cam version” myös jaksosta. Kameraversio podcasista on pidempi, sillä sinä kuvataan myös sitä säätämistä mitä ennen jakson alkua tapahtuu. Tecnical Problems… Eli kaikki porinat mitä ennen nauhoituksia tapahtui, tallentui kameralle. Jos siis kiinnostaa katsoa meidän reaktioita, ilmeitä ja muuta liikehdintää mitä ”studiossa” tehdään niin voit vaikka tsiigata tämänkin version. Cam Version on 10 minsaa pidempi.
Laitetaan tänne molemmat versiot ja katsokaa mielenne mukaan toinen tai vaikka kumpikin, jos kiinnostaa. Tää oli ihan meikäläisen hassu idea, kun joskus on hauska katsoa ihan oikeeta kuvaa, kuin seurata ns. staattista ruutua podcasteissa. Molemmille voi siis olla oma yleisönsä, mutta kumpikaan ei suoranaisesti kumoa toistaan pois.
Tässä itse podcast

Ja tässä cam version

Tänään sitten neljän pintaan Mayorsille treenaamaan itse vuoden 2014 ACE -kisan raskaan sarjan hopeamitalistin, Kille Kujalan kanssa! Treenataan vähän rintaa ja pistetään materiaalia tietty ”nauhallekin” niin pääsette tsiigaa mitä siellä oikein touhuttiin. Katotaan uskaltaako sitä haastaa raskaan sarjan äijän pieneen pose battleen? Mitä ootte mieltä, pitäiskö meikän haastaa tuo massamonsteri moiseen kisaan? 😀 Meillä on painoeroa kuitenkin jotain reilu 30 kiloa.. 😀 Voi tulla paha mieli. 😀
Ja loppuun vielä muistutus tuosta superdiilistä! Octane siis NYYSSIS -tarjouksessa. Lue ohjeet ja tilaa bannerin kautta omasi!
700x240_mika_octane_sept14

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.